Browse By

DJ Carlo gostuje još jednom u subotu u zagrebačkom Hemingwayu!

Hemingway bar Zagreb poziva Vas i ove subote na popularan Twister program. Želje gostiju su uslišane! Na Vaš cijenjeni zahtjev, ponovo gostuje odličan DJ Carlo, resident Papaye – Zrće i priprema svoj program pod nazivom Stay Tuned Vol.2.
DJ Carlo, također poznat pod imenom Carl Maxx, nastupit će na glavnom flooru, pod vizualnim čarolijama Hemingwayevog light sustava i zabavljati goste svojom selekcijom najvećih house hitova.
Carlo je jedan od najpoznatijih DJ-a u Hrvatskoj, na sceni je već preko 12 godina, bio je resident većine zagrebačkih klubova, a od 2006. godine započeo je suradnju s Piranhom i Papayom, čiji je resident DJ od tada. Kroz bogatu i dugu karijeru, dijelio je DJ pult s najvećim svjetskim imenima, od kojih su Armin Van Buuren, Hardwell, Axwell, Calvin Harris, NERVO, Freemasons, Paul Van Dyk, Markus Schulz, Funkerman, Ferry Corsten, Glen Morrison, Arno Cost, AN21, Norman Doray, Thomas Gold, Crookers, Michael Gray, Junior Jack, Kid Creme, Chocolate Puma, Sunnery James & Ryan Marciano, Tom Novy, Syke’n’Sugartar i ATFC samo neka…
Na drugom flooru, afirmirani zagrebački DJ Saša Šoštarić pripremio je totalni mashup. Vatrena atmosfera i nezaboravna zabava su garantirane, a tulum će potrajati do ranih jutarnjih sati.
Vidimo se u subotu 23.02. u zagrebačkom Hemingwayu! Stay tuned…
Informacije i rezervacije na 098 980 5000.