Browse By

Oxygene: O2 Underground uz DJ Miss Sunshine

Nakon četiri uspješno održana eventa pod nazivom ‘O2 Underground’, klub Oxygene sa zadovoljstvom predstavlja peto izdanje ovog serijala, koje će se održati u subotu, 23. veljače, s početkom u 22 sata.  Ovog puta glavo ime večeri je Miss Sunshine, koja je svoj zanat ispekla upravo u klubu Oxygene, prije gotovo 15 godina.
Miss Sunshine svoju priču započela je 1997. godine u rodnom gradu Osijeku, gdje je stekla status talentirane i originalne pripadnice elektronske scene. Zahvaljujući odličnim i jedinstvenim nastupima, Sunshine je u početku obišla sve jače festivale i klubove u regiji, a nakon lansiranja vlastite produkcije uslijedile su ponude diljem Europe (Francuska, Engleska, Grčka, Nizozemska Španjolska, itd.) ali i Južne Amerike (Kolumbija), gdje je odradila i turneju. U posljednjih nekoliko godina njezinu produkciju preuzele su izdavačke kuće poput Monocline, Tic Tac Toe, Decoy i FVF, a iste podržavaju Pig & Dan, Tim Xavier, The Advent i Re:Axis. U aktualne zanimljivosti o Miss Sunshine valja uključiti i angažman na ovogodišnjem Tomorrowland festivalu, preko 9.000 fanova na facebooku i novo izdanje na etiketi KMS Records, iza koje stoji legendarni Kevin Saunderson.
sunshine600
Uz Miss Sunshine, iza DJ pulta naći će se standardna O2 Underground trojka – Omke, Daniel E i Marko Felinger. Cijena ulaznice iznosi 20kn, a i ovoga puta vas čeka piće dobrodošlice i happy hours od 23h do 01h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10kn. Početak je u 22h, a službeno vrijeme zatvaranja je u 05h.
facebook.com/o2.Underground
official.fm/o2underground
twitter.com/o2Underground
vimeo.com/o2underground