Browse By

Eric Prydz na Tuborg Green Beatu

Uz Swedish House Mafiu i Toolroom Knights na Tuborg Green Beatu, koji će se od 12. do 15. kolovoza održati u klubu Papaya na plaži Zrće, svirat će i Eric Prydz.

Eric Prydz, prošlogodišnji nositelj Tuborg Green Beata koji je u 2008. nominiran za nagradu Grammy (Proper Education remix), zbog izuzetnog je interesa publike potvrđen za 13. kolovoza. Nakon prošlogodišnjeg nastupa Prydza u Papayi, na mnogobrojnim forumima dugo se pisalo o dj setu s kojim se predstavio publici na Tuborg Green Beat festivalu. Uglavnom, fanovi su raspravljali čiji je nastup bio bolji, Tiestov ili Prydzov. Odlučili smo otkloniti tu dilemu ponovnim angažmanom švedskog zaštitnog simbola house produkcije. Jedan od vodećih producenata današnjice svojim je prošlogodišnjim nastupom na Tuborg Green Beatu osvojio publiku, te osigurao svoje mjesto i na nadolazećem festivalu koji će se odvijati od 12. do 15. kolovoza u klubu Papaya.
ericprydz
Ericov posljednji klupski hit Pjanoo, koji je već sad proglašen klasikom, u svoje setove uvrštavaju najveći DJ-i današnjice, kao što su Tiësto, Armand Van Helden i drugi. Pjesma Pjanoo je sasvim slučajno postala hit, nakon što ju je jedan njegov fan snimio mobitelom tijekom Prydzovog nastupa i stavio je na YouTube.
Uz Swedish House Mafiu, Toolroom Knights i Erica Prydza organizatori očekuju potvrdu još jednog velikoga imena iz „elektronskoga svijeta“, koji će u Papayi nastupati 15. kolovoza kao posljednji izvođač Tuborg Green Beata.
TUBORG GREEN BEAT // CLUB PAPAYA // 12.-15. 08. 2009.
12.08. – SWEDISH HOUSE MAFIA (AXWELL, INGROSSO, ANGELO)
13.08. – ERIC PRYDZ
14.08. – TOOLROOM KNIGHTS (MARK KNIGHT, DIRTY SOUTH)
15.08. – čeka se potvrda
– Ulaznice se po promotivnoj cijeni od 180,00 KN ( 25,00 EUR ) mogu kupiti na: www.eventim.hr i www.novalja.com. Više informacija o događanju možete pronaći na osvježenoj službenoj stranici kluba Papaya: www.papaya.com.hr.