Browse By

Elemental dolazi u Stereo na konačni obračun

Nakon skoro tri godine promoviranja albuma i uspješnih koncerata po cijeloj regiji, Elemental se oprašta od svog albuma “Vertigo” koncertima koje su odlučili nazvati “Vertigo – Konačni Obračun”. Album “Vertigo” Elementalu je, između ostalog, osigurao nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma klupske glazbe pa su za oproštaj od istog odabrali klubove u regiji.
Nakon uspješnog oproštaja u zagrebačkom klubu SAX!, dolaze u riječku Stereo Dvoranu gdje će odsvirati sve pjesme s albuma ” Vertigo ” i to točno onim redosljedom kojim su uvrštene na album. Nakon ovog autentičnog albumskog iskustva, za svoje će obožavatelje odsvirati i neke od svojih najvećih dosadašnjih hitova te novim singlom ” Neustrašivi ” najaviti izlazak šestog studijskog albuma.
elemental-flyer
Pjesma ” Neustrašivi “, za koju su nedavno i snimili spot naišla je na izvrstan odaziv na radijskim stanicama diljem regije. Ne sumnjamo da će i ostatak albuma, ali i nadolazeći singlovi doživjeti izvrstan odaziv publike ! No, dok čekamo novi album, oprostimo se od staroga na koncertu u Stereo Dvorani, 22. veljače. Vrata Sterea se otvaraju u 22 sata, početak je malo poslije 23, a cijena ulaznice 50 kn u pretprodaji u Dallas Music Shopu i 60 kn na dan koncerta. Vjerujemo da će biti dupkom puno stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme kako ne biste propustili koncert koji će zasigurno biti za pamćenje.
FACEBOOK EVENT
ELEMENTAL
www.elemental.hr
www.facebook.com/elemental.hr
Cijena ulaznice:
50 Kn pretprodaja Dallas Music Shop
60 Kn na vratima Stereo Dvorane
Otvaranje vrata: 22 sata
Početak koncerta: 23 sata