Browse By

Harlem Shake party u Aquariusu

Boom! – Dame, gospodo i svi ostali koji se smatrate preluckastim da bi vas nazivali tako, u klubu Aquarius ove subote (23.02.2013.) ekipa Funhouse ponovo miče granice zabave, ukusa, pa i slatkog neukusa, bezobrazluka, nestašnosti, ali prije svega odličnog provoda za sve koji se pojave. – 5..4..3..2..1.. neka snimanje zagrebačke verzije Harlem Shake-a počne!
Da vidimo, tko još nije čuo za “Harlem Shake” koji drma svijet i preuzima tron od dosadašnjeg kralja vrckastog smijeha na plesnom podiju i skakutanja po istom, Psy-a i njegovog Gangnam Style-a? – Nebitno! Ako do sad niste provjerili o čemu se radi, trk na youtube i provjerite zašto se ove subote “želite” pojaviti u Aquariusu na novom Funhouse-u pod nazivom “Harlem Shake party“.
Neki su možda već shvatili, a za sve ostale ćemo drage volje i nacrtati o čemu se radi. Dakle, ove subote na Funhouse večeri u Aquariusu snima se zagrebačka verzija “Harlem Shake” ludila. Ne budi samo promatrač, budi pravi igrač! Pojavi se u što luđoj odjevnoj kombinaciji. – Za detalje oko toga kako će se snimati zagrebačka verzija ovog nadolazeće glazbene “zaraze” provjerite Funhouse fan-page na Facebook-u.
Funhouse - Harlem Shake Party (Aquarius, Zagreb - 23.02.2013) - flyer
Dress code? – Ma možeš doći u najboljem odjelu ili haljini s potpisom nekog od bim-bam-boom talijanskih dizajnera ili možeš doći kao astronaut, Psy, ili mešetar ribom na veliko i malo; we just don’t give a damn! – Glavno da se pojaviš i postaneš dijelom lude, ali budne clubbing povijesti.
Da ne bude zabune, svi Funhouse-ovci vas maze i paze i ovaj put pa ne zaboravite da je ovog puta do ponoći sve na šanku za 50% jeftinije, a u špici od ponoći nadalje na svaku kupljenu Coronu dobivate i Tequilu gratis.
Za vas i ove subote šejkaju, mejkaju, brejkaju, ali prvenstveno sviraju najbolju mjuzu i stvaraju užarenu atmosferu da se pitate “Je l’ to meteori padaju kao u Rusiji?!”, jedinstvena gospoda, rezidenti Funhouse-a – Martyn Negro i 2Symmetry.
Iiii… Akcija! – Neka snimanje počne. Ne budi fake, izvedi neki break, pojavi se u Akvi i snimi s nama Harlem Shake. Vidimo se ove subote u Aquariusu od 23h.
Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)