Browse By

Electrovenice Festival 2011


Electrovenice Festival je nastao 2010-te, kao potpuno nova ideja i koncepcija nad uobičajenih ljetnih glazbenih festivala, gdje strast za plesnom glazbom kombinira s jedinstvenim mjestom, zadivljujućim zelenilom parka San Giuliana, savršenim, opuštajućim položajem za potpuno uživanje u festivalu. Prvo izdanje je polučilo ogroman uspjeh i sada, godinu dana kasnije, festival ne bi trebalo nikako propustiti.
Ovogodišnja ključna riječ će zasigurno biti Eclecticism, jer Electrovenice je jedan i jedini festival u Italiji koji ima za ponuditi u samo jednome danu toliki broj talenata međunarodne plesne i elektro scene, uronjen u savršenstvu parka San Giulano.
Festival polako postaje neka vrsta kolektivnog rituala, gdje se umjetnici i gomile ljudi doista ”dodiruju”: DJ je majstor ceremonije, gdje sva srca sinhronizirano tuku, stvarajući jedinstven i izniman zvuk. 18. lipnja 2011. ovo živo, pumpajuće srce će kucati čitav dan u San Giuliano parku u Veneciji.
Sa samo jednim izdanjem Electrovenice festival već ima osiguran status kultnog događaja i ove se godine vraća sa još više iznenađenja.
Više informacija: