Browse By

Deep Makarska: Provjerite tko ovo ljeto gostuje u najljepšem klubu na Jadranu


Zasigurno najljepši klub na Jadranu – Deep; smješten u špilji iz II. Svjetskog rata, tik uz more i ovo ljeto pripremio je program koji garantira lud provod svima vama kojima je Makarska na putanji godišnjeg odmora. Atraktivan i jedinstven upravo po svojoj lokaciji,  Deep će svoja vrata otvoriti već 09. lipnja te s ponosom najavljuje velika imena klubske glazbe koja će sedmu godinu za redom tresti plesni podij kluba i ponovno ga uvrstiti u ljestvicu top 10 najposjećenijih noćnih destinacija na Jadranu.
Deep u brojnim turističkim vodičima i stranim magazinima slovi kao najljepši klub na Jadranu upravo zbog činjenice da je smješten u špilju na makarskom poluotoku Osejava,  i to odmah uz more. Kako je takvih prirodnih lokacija u svijetu vrlo malo, nije čudno kako su brojni turisti ali i Hrvati odabrali upravo Makarsku i ovaj club za svoje lude ljetne provode.
Klub se satoji iz dva dijela, već navedene špilje s prirodnom zvučnom izolacijom namjenjene za partijanje do ranih jutarnjih sati te prekrasne otvorene terase okrenute prema pučini mora i Jadranskim otocima Hvaru i Braču. Terasa je idealna za sve one kojima ljetne gužve ne odgovaraju te žele ispijati koktele uz sum mora i svijetla grada.

GALERIJA SLIKA

Deep je ove godine za Vas pripremio program pod nazivom Deep Rising 2011 a prvi u nizu, 15.07.,  club će zagrijati Pirupa, ukratko najbolji talijanski producent za 2010 godinu.Naredni petak predviđen je za francuza Oxia-u, koji i nakon toliko godina na sceni nije izgubio ni malo na popularnosti. Britanski otok 26.07. predstavlja dvadesettrogodišnja Maya Jane Coles koja slovi kao najtalentiranija  mlada DJ diva u svjetu elektronske glazbe. Njezin hit  “What They Say”  dostigao je prvo mjesto na “Beatport-u“, da bi na kraju 2010 godine, kao šlag na tortu, ova mlada dama bila nominirana za najboljeg producenta u usponu od strane časopisa DJ Mag. Kraj srpnja 29.07. rezerviran je za Lee Buridgee-a, etabliranog svjetskog DJ, producenta koji je stvrao underground scenu u Hong Kongu ranih 90-tih.
Kolovoz u Deep-u predviden je uglavnom za njemačke izvođače pa tako već 04.08., na 7. godišnjicu Deepa ludi prvod ce priredit Butch, koji nam zadnjih 5 godina poklanja vrhunski zvuk različit žanrova elekronske glaze što ga je i učinilo trazenim izvodacem diljem svijeta. Već dan poslije iz Danske nam stiže Noir, pokretac istoimenog labela koji slovi za jedan od glavnih smjerokaza buducih trendova.A  tjedan dana poslje već poznati gost Deepa je Andreas Pachurka aka. Ante Perry, radoholičar DJ, producent i promotor iz Dortmunda koji će ovom prilikom našoj publici prezentirati i svoj novi album Flashing Disco Sounds 2.
Party sezonu zatvorit će Solomun, koji nam stiže 12.08. iz Hamburga a elektronskoj sceni dao je veliki doprinos utoliko što je redefinirao pojam Europske house glazbe putem svojih remiksa.
Rezidenti Deep-a su Toni Juranović i Kristijan Frković Frx. Club nastavlja sa radom do kraja rujna za kad je predviđeno zatvaranje.
Popis izvođača i raspored nastupa:
15.07.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
PIRUPA  ✈ Italy, Toni Juranovic
22.07.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
OXIA  ✈  France, Toni Juranovic
26.07.2011    Event: Sonica
MAYA JANE COLES  ✈  UK, Toni Juranovic
29.07.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
LEE BURRIDGE  ✈   UK, Toni Juranovic
02.08.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
MAHAN RABIAPOUR  ✈  Germany, Toni Juranovic
04.08.2011    Event: Deep 7th Anniversary
BUTCH  ✈  Germany, Toni Juranovic
05.08.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
NOIR ✈  Denmark, Toni Juranovic
09.08.2011    Event: Album Release Party
ANTE PERRY  ✈ Germany, (all night/  6 hours set)
12.08.2011    Event: Advanced music 4 advanced people
SOLOMUN  ✈   Germany, Toni Juranovic
Više informacija o cjelokupnom programu možete pronaći na web stranici http://www.deep.hr.