Browse By

Eddie F u Labinu

Poznati slovenski DJ i producent zaljubio se u glazbu u najranijoj dobi. Sa šest godina pohađao je glazbenu školu i završio ju u trinaestoj godini. Njegova prva ozbiljnija DJ iskustva dogodila su se kada je apsolvirao iz manjeg kluba u Sloveniji u drugi koji je smatran najvećim nacionalnim klubom u to vrijeme.
U tom dijelu europe doslovno je utemeljio put house i elektro sceni. Danas je Eddie F vlasnik je svog labela F- recordings i resident najbolje klubske večeri u Sloveniji te resident DJ jednog od najpopularnijih europskih klubova – Ambasada Gavioli, klub koji je ugostio najeminentnija DJ imena s kojima je Eddie imao prilike svirati kao što su Carl Cox, David Guetta, Bob Sinclar, Tiesto, David Morales, Sven Vath, Martin Solveig, Erick Morillo, Paul Van Dyk, Richie Hawtin, Umek, Valentino Kanzyani itd.

U proteklih nekoliko godina, Eddie F je kao DJ nastupio u najpoznatijim klubovima diljem Europe, a gostujući i u nekoliko hrvatskih klubova stekao je veliku popularnost i brojne obožavatelje. Njegovo DJ umijeće potvrđeno je sa svih strana, svirajući po diljem Europe i šire, okarakterizirali su ga kao veselog, nasmiješenog, uvijek za razgovor spremnog DJ-a i ono što je najbitnije ljudima – DJ-a koji je rasplesao generacije i generacije s ovih prostora.
Eddijevi uratci pojavljivali su se na najvažnijim kompilacijama po cijelome svijetu i dobili podršku internacionalno prepoznatljivih DJ ikona poput: Deep Dish, Hernan Cattaneo, Anthony Papa, Max Graham, Desyn Masiello, Wally Lopez…
Nastupiti će 3. travnja u labinskom klubu 21.
Nastupaju:
Eddie F
Robert Matt
Mr.Marley
Mickee
F&G
Ulaz: 30kn.