Browse By

Klub Papaya izdaje natječaj za glazbene producente: „Pošalji svoju pjesmu i zauzmi mjesto na novoj ekskluzivnoj glazbenoj kompilaciji Papaya Day & Night 2010


Svjetski je trend da poznati klubovi i glazbenici surađuju na izdavanju glazbenih kompilacija. Glazba je osnovni pokretač zabave a klupska okupljališta mjesta promoviranja i susreta publike i glazbene scene, što rezultira uzajamnim jedinstvenim iskustvom te kulturnim doživljajem. Ovakva kompilacija predstavlja višu razinu glazbene ali i turističke ponude koju zatičemo na svjetski poznatim turističkim lokacijama. Poznata glazbena kompilacija Cafe Del Mar doživjela je prošle godine svoje 31 izdanje, a Cafe Del Mar već je 15-tak godina popularno okupljalište u San Antoniju na Ibizi.
Drugi je svjetski poznati primjer Budha bar kompilacija i istoimeni bar u Parizu koji je postao turistički posjećeniji od nekih pariških muzeja.
I u Hrvatskoj se prije 6 godina pojavila ideja o povezivanju konkretne lokacije u vidu popularnog klupskog okupljališta, konkretno kluba Papaye i skupine renomiranih glazbenika i producenata na kreiranju i izdavanju takve glazbene kompilacije. Projekt poput ovoga, pokazali su se od izuzetne pomoći u turističkoj promidžbi destinacije, jer omogućavaju svakom pojedincu u svijetu da slušajući glazbu doživi dijelić atmosfere i uzbuđenja koji mu pruža boravak u klubu Papaya.

NATJEČAJ ZA GLAZBENE PRODUCENTE – PAPAYA DAY & NIGHT 2010.

Ekskluzivna Papaya Day & Night glazbena kompilacija koja će ove godine zabilježiti svoje šesto izdanje, u svojim prethodnim izdanjima okupljala je kremu domaćih i inozemnih producenata i vokalista (Barbara Tucker, Freemasons, D Jamm, PlayOne, Toni Cetinski i dr.). Prošlogodišnja kompilacija zabilježila je prema regionalnim kriterijima odličan uspjeh s prodajom većom od 15 000 primjeraka, a ista je došla u ruke i CD playere gostiju iz 52 različite zemlje. Papaya Day&Night kompilacija predstavljena je i u sklopu svih većih svjetskih glazbenih manifestacija poput WMC u Miamiju.
Kako sudjelovati:
1. Napravite plesni singl u slijedećim glazbenim pravcima: house, trance, progressive house, progressive trance.
2. Uploadajte svoj uradak  na bilo koji od poznatih file hostera (Rapidshare, Zippyshare, ZShare itd.) u mp3 formatu (320 kbps) te pošaljite link na e-mail adresu info@papaya.com.hr  najkasnije do ponoći u subotu 01.05. 2010. Osim linka, e-mail mora sadržavati i ove podatke: ime pjesme, ime ili alias remixera/producenta, kontakt remixera/producenta (e-mail adresa, broj kontakt telefona, adresa i mjesto stanovanja).
3. Nakon konzultacija Papayinog žirija pobjednik će biti proglašen 07.05. 2010. na službenim stranicama www.papaya.com.hr
Ostala pravila za sudjelovanje u natječaju:
1.  U natječaju mogu sudjelovati punoljetne osobe (18+), bez obzira iz koje zemlje dolaze.
2.  U natječaju mogu sudjelovati pojedinci ili producentski/remixerski timovi, ali bez obzira na broj prijavljenih članova tima nagrađeni dobivaju dvije VIP ulaznice za bilo koji od festivala u klubu Papaya, nastup na jednom od festivala u klubu Papaya.
3. Klub Papaya nije odgovoran u slučaju zloupotrebe ulaznica koje dodjeljuje kao nagradu na natječaju.
4. Glazbeni uradak ne smije trajati dulje od 7 min., a kraće od 3.30 min. Pojedinac ili producentski/remixerski tim smije prijaviti najviše jedan uradak.
5. Svi radovi koji sadrže zvučne zapise i autorska djela drugih autora/izvođača/producenata, a koji tu uporabu nisu dozvolili, biti će diskvalificirani.
6.  Autori zadržavaju svoja producentska i autorska prava, te ustupaju klubu Papaya prava na korištenje prijavljenog uratka u promotivne svrhe do 1. siječnja 2011 godine.
Sretno!

One thought on “Klub Papaya izdaje natječaj za glazbene producente: „Pošalji svoju pjesmu i zauzmi mjesto na novoj ekskluzivnoj glazbenoj kompilaciji Papaya Day & Night 2010”

Comments are closed.