Browse By

Dynamik Bass System u KSET-u

Iza prostora i vremena, genijalni Dynamik Bass System iz Njemačke postigli su solidnu reputaciju benda sa zvukom takozvanog “puristic electro”-a, stvarajući poseban identitet s opakim ritmovima, jedinstvenim old school melodijama s new school pristupom, inspirirani korištenjem ritam mašine Roland TR-808 i nedodirljivim vokoderima u duhu stare škole.
DBS je počeo s radom 1990. godine kao solo projekt producenta Thomas Werner-a, ubrzo se pojačao sa stalnim partnerima koji djele istu predanost prema electro zvuku iz 80-ih.
Bezbroj uspješnih live act-ova na svjetskoj razini, vizionarima DBS su upućeni pozivi za izdavanje kvalitetnih electro singlova, VIP suradnjama i remiksevima za glavne labele kao što su International Deejay Gigolo Records, Lone Records, Monotone U.S.A, Dominance Electricity, Bass Frequency Productions, DadeaBass / Back II Boom or Battle Trax etc.
DBS dolaze u zagrebački KSET (14.02.2009.) na poziv prijatelja iz Crobot Crew-a, hrvatskoj publici predstaviti svoj zvuk i novi album “The Migty Machine”. B-boys of Croatia, UNITE!
Ulaz: 45kn prije ponoći, 55kn nakon.