Browse By

Drugi dan The Garden Festivala


Otvoren Somersby stage na festivalu s najljepšim zalascima sunca uz DJ Gerd Jansona i britanski house dicso band Crazy P. Drugi dan ovogodišnjeg The Garden Festivala obilježilo je otvaranje Sommersby stagea gdje su pred brojnim posjetiteljima nastupili DJ Gerd Janson resident najpopularnijeg njemačkog kluba “Robert Johnson” i britanski house disco band Crazy P koji je u Velikoj Britaniji stvorio vjernu bazu fanova i u Petrčanima osvojio mnoge posjetitelje zaraznim disco house zvukom i odličnim scenskim nastupom pjevačice Dannielle Moore.
Uživanja i pozitivne atmosfere nije nedostajalo, stigli su posjetitelji iz cijelog svijeta i Petrčane su ponovo ucrtane na svjetsku festivalsku mapu.
The Garden Festival omiljena je destinacija glazbenih sladokusaca zbog opuštenog provoda, kvalitetne klupske glazbe, predivnog ambijenta i naravno prijateljske atmosfere.

Drugi dan The Garden Festivala završio je DJ nastupima Geddesa jednog od osnivača najdugovječnije klupske večeri koja je ikad postojala u Londonu – Mulletover i nastupom odličnog kanadskog projekta Art Department koji se je proslavio megapopularnim underground hitom “Without You”.
Festival će trajati do 13. srpnja uz nastupe vrhunskih DJ-a i bendova koji su pomno birani kako bi kreirali zvučnu kulisu kao stvorenu za uživanje uz more, druženje i ples. Nije ni čudo da se posjetitelji koji dolaze prvi puta na The Garden, nerijetko opet vraćanju.
Web:
www.thegardenzadar.eu