Browse By

Armin Van Buuren večeras u Papayi


Ljetna sezona na Zrću pomalo se zahuktava, a plesni podij Papaye večeras će dodatno užariti trenutni broj jedan DJ u svijetu, Armin van Buuren. Armin je najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svjetskog DJ-a.
«PAPAYA je moja omiljena ljetna destinacija, koja me i prošlog ljeta ostavila bez daha. Ovo je moj treći nastup u Papayi i rado se vraćam svake godine ponovno. Pozivam sve svoje fanove iz Hrvatske ali i iz svijeta da nam se pridruže na nezaboravnom glazbenom putovanju te dočekaju sa mnom poznati Papayin izlazak sunca « izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u PAPAYU.

34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Kada bi krenuli brojat sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko mjeseci da nacrtamo čitavu mapu.
Armin je jedina persona u svijetu „dance scene“ koja već četvrti put sjedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazit ćemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo posljednje remek djelo, album „MIRAGE“ očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr.

Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe A STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu – ARMADA.
Ovog ljeta Armin će postat ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi bit će mu jedan od rijetkih ovog ljeta.