Browse By

Big Beach donosi 24-satni spektakl po uzoru na svjetske partyje


BIG BEACH party prvi put na plažu Zrće donosi 24-satni Beck’sperience spektakl u kojem će uživati posjetitelji iz cijelog svijeta i regije. Tako će publiku u cjelodnevnom programu Big Beach 24 zabavljati DJ Zrna & DJ Sheko (RNB Confusion, Zagreb), DJ Tibor (DJ talent Show, Banjaluka), DJ Mario (Papaya, Zagreb), DJ Aljosha (Papaya, Sarajevo) i DJ Pookie (Nocturnal Groove UK, Beograd).
BIG BEACH 9. srpnja po prvi puta u Hrvatskoj predstavlja open air 24-satni party na plaži Zrće po uzoru na svjetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Kulminacija 24-satnog programa bit će nastup jednog od najboljih svjetskih party DJ-a, FATBOY SLIMA.
Organizator očekuje oko 15 000 fanova iz cijelog svijeta i već je najavio da će je riječ o godišnjem događanju koje će otvarati party sezonu na plaži Zrće. Održavat će se prvog vikenda u srpnju, uz podršku Grada Novalje i svjetski poznatih klubova PAPAYA, AQUARIUS i KALIYPSO.

PHOTO GALERIJA

Ulaznice za ovaj spektakl prodaju se u 50 zemalja, od Velike Britanije do Amerike. Ususret prvom Hrvatskom Big Beach 24 spektaklu publiku će od jutarnjih sati dočekati raznovrstan glazbeni program na čijem će se meniju naći DJi iz čitave regije. Tako će već od 11h na plaži Zrće nastupiti DJ Zrna & Dj Sheko (RNB Confusion, Zagreb), DJ Tibor (DJ talent Show, Banjaluka), DJ Mario (Papaya, Zagreb), DJ Aljosha (Papaya, Sarajevo), DJ Pookie (Nocturnal Groove, Beograd). U popodnevnim satima, od 16h nikako ne treba propustiti svjetski poznate after beach partye koji će se istovremeno odvijati u sva tri kluba, PAPAYI, AQUARIUSU i KALYPSU. Legendarni FATBOY SLIM spektakl najavljen je od 21h na plaži Zrće.
Pristup plaži na dan BIG BEACHA neće biti dozvoljen svim vozilima. Pristup će biti moguć samo javnim prijevozom, a svi posjetitelji s kartom imaju besplatan prijevoz s autobusnog kolodvora u Novalji do plaže Zrće.
Najuzbudljiviji ljetni party vikend u petak, 8. srpnja, u klubu Papaya donosi nastup svjetskog DJ-a broj jedan – Armina Van Buurena, a u subotu, 9. srpnja, open-air 24-satni događaj i nezaboravne nastupe brojnih DJ-a iz regije te glavni nastup kralja elektronskog beata Fatboy Slima na plaži Zrće. Klub Papaya pripremio je posebnu Weekend Special ponudu čija je količina ograničena – kartu po cijeni od 220 kn za Armina Van Buurena i BIG BEACH.
Karte za BIG BEACH po cijeni od 200 kuna mogu se naći u prodajnoj mreži Eventima, www.eventim.hr. Beck’s je za najbrže fanove pripremio ograničenu količinu karata po cijeni od 150 kuna, a dostupne su u Eventimu. Za više informacija o događanju, posjetite www.bigbeach24.com