Browse By

Domaće snage na Barrakud Festivalu

Paul Kalkbrenneru, Dubfireu, Marcel Dettmannu, Nini Kraviz i ostalim zvijezdama ovogodišnjeg drugog izdanja Barrakud Festivala, pridružit će se odabrana i već dobro poznata domaća imena elektronske scene.
Na pozornice Aquariusa, Papaye i Kalypsa, kao predstavnici domaćeg elektronskog zvuka stat će jedni od najrelevantnijih nositelja splitske scene, Acilectrovi uzdanici Pille i Madezh. Uz njih, pozornice spomenutih klubova grijat će i Toni Juranović, školovani glazbenik, multiinstrumentalist i DJ koji broji već dugih 15 godina nastupanja i rada u Hrvatskoj i šire. Domaću priču zaokružit će producent, DJ i osnivač jednog od najpoznatijih brandova scene – United Electronic Sounda, Pete Dux.
Festivalska ludnica službeno se otvara 10. kolovoza u Aquariusu, koji će ugostiti Ninu Kraviz i Priku. Sljedećeg dana na repertoaru je ponovo Aquarius sa after beach partyjem i Stacey Pullenom, nakon kojeg slijedi večernji event u Kalypsu s Benom Klockom i Marcellom Dettmannom. Treći dan festivala donosi Desolatismus, Martin Buttricha, Yayu i Hectora na after beach partyju, te Cadenza Showcase, Kenny Larkina i Andrea Olivu na večernjem eventu. Četvrtog dana redaju se veliki Dubfire i Carl Craig. Vrhunac festivala očekuje se u srijedu, kada će nakon nastupiti velikan elektronske underground scene, Paul Kalkbrenner. U četvrtak, šestog dana festivala na mjesto zločina se vraća Ellen Allien. Ludilo će privesti kraju Ilario Alicante, The Martinez Brothers, Gregor Tresher, Apparell i Marco Faraone.
Drugo izdanje Barrakud Festivala protegnut će se na 7 dana i noći vrelog partijanja na neizbježnoj party plaži otoka Paga, te od 10. – 16. kolovoza posjetiteljima Zrća priskrbiti jedinstven spoj partijanja i odmora. Festival se održava u klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso. Broj aranžmana je ograničen, a talijanski organizatori i ovoga su puta odlučili stanovnicima ExYu regije omogućiti povoljnije ulaznice. Cijena sedmodnevnog aranžmana je 760 kuna, a ulaznice se mogu kupiti preko Eventima.
http://www.barrakud.com/
http://www.barrakud.com/web/ex-yu/
http://www.facebook.com/barrakud