Browse By

Loco Dice i prijatelji sa njegove Desolat etikete preuzimaju drugi dan Sonus festivala

Nakon nezaboravnog provoda koji je svojim DJ setom priuštio posjetiteljima na ovogodišnjem Hideout festivalu, Loco Dice se opet vraća u Hrvatsku, ali ovaj put u društvu.
Loco Dice koji se ove godine na velika vrata vratio na Ibizu, rezidenturom u svjetski poznatom klubu Ushuaia, predstavljajući dnevne partije pod nazivom “Used+Abused”, odlučio je duh Ibize dovesti i na hrvatski otok Pag.
Drugi dan Sonus festivala, 22.kolovoza u Papayi će se održati Desolat večer u kojoj će gostovati DJ Sneak, Enzo Siragusa, Guti i Premiesku u čijim setovima će publika moći uživati do ranog jutra.
Inače, etiketu Desolat 2007.godine osnovali su višegodišnji prijatelji i suradnici, Loco Dice i Martin Buttrich, dok danas pod etiketom glazbu izdaje više od 50 artista od kojih će nekoliko nastupiti i na Sonusu.
Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. 5 dana i 4 noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, afterpartyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.
Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.
U prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 159 kn za posjetitelje iz Hrvatske I EX YU regije, koje se mogu nabaviti na Eventim prodajnim mjestima i online trgovini.
Za više informacija o lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).