Browse By

Red Bull Music Academy izvođači na Terraneu

Red Bull Music Academy svjetska je glazbena platforma koja okuplja najraznovrsnije glazbenike, instrumentaliste, producente i DJ-e. Kroz radionice, festivale i cijeli niz programa, Red Bull Music Academy već 15 godina putuje svijetom predstavljajući talentirane glazbenike koji svakodnevno pomiču granice i poništavaju sve žanrovske podjele.
S istim ciljem, Red Bull Music Academy 7.-9. kolovoza publici Terraneo festivala pružit će glazbeni užitak pod vodstvom renomiranih imena svjetske elektronske scene. Izvođači iz SAD-a, Španjolske, Kazahstana, Velike Britanije, Novog Zelanda, Švedske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine Šibeniku će donijeti raznovrsnost zvukova te nove načine poimanja i predstavljanja glazbe.
Pozornica pod otvorenim nebom s izuzetnim vizualnim ugođajima bit će savršena kulisa u kombinaciji s izvođačima koji će s publikom podijeliti pregršt novih i starih materijala.
Tokimonsta, američka producentica, na Terraneu će predstaviti svoj novi album “Half Shadows” na kojem se kao gosti pojavljuju Andreya Triana, Jesse Boykins III, MNDR, Kool Keith i drugi, a spoj različitih smjerova prisutnih na albumu Tokimonstu čine prepoznatljivom i originalnom.
Jesse Boykins III svojim vokalnim sposobnostima odavno je osvojio publiku suradnjama s Melo-X, Syd da Kid i Machinedrumom, a prije izlaska novog albuma “Love Apparatus” koji će biti objavljen u bliskoj budućnosti, Jesse je izdao EP na kojem se nalaze obrade Drakea, Coldplaya i Rapturea.
Kyodai je španjolski dvojac koji čine dva brata, složni i ujedinjeni da publiku drže rasplesanom cijelu noć. “Music Rises Up” s gostujućim vokalom Stee Downesa novi je singl koji bez sumnje slovi za jednog od najboljih ljetnih hitova ove sezone. Energični live nastup projekta Kyodai nezaobilazan je ovog ljeta na Red Bull Music Academy pozornici.