Browse By

DJ Viktor u subotu gostuje u Hemingwayu!

Hemingway bar Zagreb poziva Vas i ove subote, 16. ožujka, na popularan Twister program, ovog puta na posebnu inačicu pod nazivom Restless. Gostuje odličan DJ Viktor, suosnivač popularnih Re:forma glazbenih događaja, član sve popularnijeg DJ dvojca Frankie Headrofs i trenutno jedan od resident DJ-a Papaye na Zrću.
Viktor Šimunić, svoju je DJ karijeru započeo 2006. kada pokreće svoj program Show po mashop konceptu u zagrebačkom klubu Aquarius. Svirao je u svim renomiranim zagrebačkim klubovima što ga je dovelo do rezidencije u sada već globalno popularnoj Papayi na Zrću, a u međuvremenu je s prijateljem Vazmenkom Pervanom osnovao Re:forma brand, čiji su partyji među najpopularnijima u Zagrebu. Viktorov zvuk je kolaboracija vise žanrova elektronske glazbe kao što su tech, vocal i progressive house, ponekad začinjenih klasičnim rock i pop hitovima. Od 2009. Viktor čini polovicu DJ dueta pod nazivom Frankie Headfors.
Uz Viktora će rame uz rame nastupiti renomirani zagrebački DJ Daniel Turk, poznat i inozemstvu. U dogovodišnjoj je karijeri Turk bio resident većine renomiranih hrvatskih klubova i nastupio uz bok najvećih imena svjetske scene od kojih su David Guetta, Axwell, Fedde le Grand, Armand Van Helden, Martin Solveg i Steve Angello samo neka. 2012. DJ Daniel Turk vrtio je glazbu na Ibizi na eminentnim događajima poput Voodoo Ibiza, S.W.Y.D. partyima, Kanya beach, Pukka-Up, a na ljeto 2013. planira američku turneju.
Turk i Viktor dijele zajednički jezik prema elektroničkoj muzici i umjetnosti još iz doba kada nije postojao termin EDM (Electronic Dance Music) što znači doba kada je house glazba bila daleko od mainstream pojma.
Kroz godine razvijali su stilove i svirali u većini eminentnih hrvatskih i stranih klubova, a karijere su razvijali zasebno, svaki u svome pravcu, no zadnje vrijeme se sve češće susreću i dijele DJ pult.
Ovu subotu imate ih priliku pobliže upoznati gdje će odsvirati back 2 back set pod nazivom RESTLES.
Na drugom flooru, afirmirani zagrebački DJ Saša Šoštarić pripremio je totalni mashup. Vatrena atmosfera i nezaboravna zabava su garantirane, a tulum će potrajati do ranih jutarnjih sati.
Zabavite se i Vi u subotu 16. ožujka. u Hemingwayu uz Restless!
Za informacije i rezervacije: 098 980 5000.