Browse By

Dalekovod u Močvari

Dame i gospodo, mali i veliki i svi ostali, drago nam je najaviti još jedan Dalekovod gdje će se na dva floora razvrtjeti plesna manija. Osim Xeda, Itcha, N-Tera, radamanta i još  raznih drugih likova s naše elektronske scene, tu su i gosti iz UK-a, njemačke itd. Izvođači, DJ-i i producenti koji su svojim djelovanjem zaslužni za unaprijeđenje i tako obuhvatnih žanrova kao što je electro. I ono što su na sceni formirali, formirat će i ovdje, 15.3 u Mochvari na Dalekovodu crobotovaca. O kome je riječ? Eto ga…
ADJ. Hrpa izdanja sa suradničkim projektima poput izdanja Preogress EP s John Cranmer (Pathic). Jedna od reprezentativnih pojava u Pyramid Transmissions, nemalom labelu koji stvara svoje na sceni.  Eto za spomenuto izdanje se kaže da je Pathic sa ADJ-em kombinira vrstu najfinije UK elektroidnog badnessa. Prevedito to kako želite. Njegova produkcija je objavljivana na kompilacijama Columbian Marching Powder, Mashup, Nu Groove, Spaceman itd. Definitivno jedna zanimljiva pojava na elektronskoj sceni.
DALEKOVOD2013
Darxid vs Ayatollah Bass su također likovi koji su iza sebe ostavili i još uvijek ostavljaju traga kako se pleše na njihovu mjuzu po klubovima diljem svijeta. Izdavanjem za Subsonic Device Germany i suradnjom s mnogim progresivnim likovima s electro scene, utjecaji svih vrsta se mogu osjetiti u ovom grooveu i kompaktnosti.
Nepotrebno je nabrajati dalje, jer je dovoljno rečeno. Ako se želite provesti uz dobru glazbu, eto ovdje se nudi Dalekovod sa dva floora iliti trafostanice, jedna za electro, druga za raznoliku klupsku mjuzu. Što više nego reći see ya on da floor. I jasno, line up… Cheers.