Browse By

DJ MAG Festival u klubu Papaya


Najtraženija svjetska dance atrakcija SWEDISH HOUSE MAFIA prva je službena potvrda koja stiže iz tabora kluba Papaye. Magični trio Axwell, Steve Angelo i Sebastian Ingrosso danas se uspoređuju sa najvećim rock zvijezdama, a nastup u klubu Papaya bit će jedan od rijetkih u 2011.g. Naime, šveđani su se u 2011 godini odlučili vezati isključivo za najveće svjetske festivale i pozornice, a samo nekoliko klubova u svijetu imati će tu privilegiju imat ih svu trojicu skupa. Njihov prošlogodišnji nastup u Papayi organizatori su proglasili najboljim u 2010.g., a ulaznice za isti planule su u rekordnom vremenu.
Za prestižno izdanje Top 100 Dj’s magazina Dj Mag, Axwell je izjavio da mu je među 253 nastupa u 2010. godini najdraži upravo onaj u klubu Papaya. Ta izjava je najbolja reklama, ne samo za klub, već i samu destinaciju te hrvatski turizam. Pokazatelj koji najviše tome ide u prilog jest i činjenica da je za njihov nastup pretprošle godine Papaya u pretprodaji prodala ulaznice u 52 zemlje, a prošle godine u čak 72 zemlje. Fenomen zvan «Swedish house Mafia» magazin Rolling Stone nazvao je novim rock zvijezdama današnjice.

Dj Mag – magazin kojeg obožavaju Dj-i, cijene producenti i struka bit će nositelj imena festivala kojeg će 10. kolovoza otvoriti popularni šveđani. Dj Mag festival će tako od 10. pa sve do 13. kolovoza predstaviti kremu Dj-a i producenata. Sve ljubitelje Swedish House Mafie zvuka svakako će razveseliti vijest da će 12. kolovoza pozornicu Papaye zauzeti ponovno zauzeti Steve Angelo sa svojim mlađim bratom AN21 i kolegom Max Vangeli u sastavu i konceptu kojeg su nazvali Size Matters. Šveđani će tako dominirati prvim Dj Mag festivalom u Papayi. Poseban prostor u magazinu Dj Mag posvetit će sve popularnijoj destinaciji za mlade, plaži Zrće, a reportaža s festivala u Papayi bit će šlag na torti. Potvrde gostovanja za ostale festivalske dane Papaya će uskoro objaviti.
Ulaznice za Dj Mag festival bit će dostupna u prodaji putem sustava Eventim te www.novalja.com od petka 21. siječnja. Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj cijeni dostupan je po cijeni od 300kn (40 eur).
Svim budućim posjetiteljima Dj Mag festivala, Papaya savjetuje da svoju ulaznicu kupe u što kraćem roku kako bi osigurali svoje mjesto na jednom od najvećih nastupa u 2011.godini.

DJ MAG Festival @ Papaya line up:

10.08. SWEDISH HOUSE MAFIA
11.08. To Be Confirmed
12.08. SIZE MATTERS (Steve Angello, AN21, Max Vangelli)
13.08. To Be Confirmed