Browse By

Femme Attack u Aquariusu


Femme Attack je ženski hip hop / rnb party. Svake godine okuplja najbolje djevojke iz Hrvatske i regije koje se bave nekim od elemenata hip hop-a – repanjem, pjevanjem, plesanjem, graffitima ili DJ-ingom.

Osim reperica i pjevačica (Miss Killah, Coco Queen, Nina Davis, Fani, Double A, Tasha, Teena Flow, Ana The, Fam Dada, Nany, Prvata Dama, Dusty, Leah, Sister), nastupit će i mnoge plesne skupine (Unit-X, Ladies Pon Style, Don Kolarek, Hip Hop House, Ritam Ulice, Hot It Up Krew, Alkaida), cijelu noć za gramofonima bit će DJ-ica Sense, za graffite će zadužene biti Medarda Pack i Anchy, a održat će se plesni battle te Hip Hop Hype/Waacking radionica koju će voditi Tina Duran iz Unit-X ekipe.

Femme Attack
Petak, 21.01.2011.
Aquarius, Zagreb

Sve djevojke koje se žele okušati u plesnom battle-u 1vs1 i MC battle-u 1vs1 te tako osvojiti vrijedne nagrade, mogu se prijaviti tako da na e-mail adresu femme.attack@gmail.com pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj mobitela).
Djevojka koja se svojim nastupom posebno iskaže dobit će priliku usko surađivati s Diyalom kao izvršnom producenticom te će uz njenu pomoć snimiti pravi hit singl u Andrei Music Studiu.