Browse By

Discotheque Riva: Zagrijavanje za spektakl u subotu u zagrebačkom klubu Sirup


Kako je već najavljeno, najveći party ovoga ljeta desiti će se na splitskoj Rivi. Headlineri događanja su svima poznati Faihtless Sound System čiji hitovi „Insomnia“, „God is a DJ“ i brojni drugi su postali dio kulture 21. stoljeća, a uz njih će nastupiti i brojni drugi renomirani DJi kao: trenutno najveći hitmaker Fedde Le Grand, britansko „čudo od djeteta“ James Zabiela, house i elektro legenda Felix da Housecat, te najbolji hrvatski DJi Pero FullHouse i Aldo Moro.
Osim izuzetno jakih imena koji su nositelji ovoga događanja razlog više da požurite po svoju kartu svakako je jedinstveni stage uz još neviđeni laserski show i neviđenu dekorativnu i binsku rasvjetu.
Kako bi publika doživjela djelić atmosfere, a i kako bi im organizator omogućio dolazak do gratis karte za Discotheque Riva koja će 12.kolovoza „okupirati“ splitsku Rivu te svim gostima pripremiti neponovljiv doživljaj, ovu subotu, 02.07.u Zagrebu će se održati prvi „warm up party“ i to u klubu Sirup. Cijena ulaznice je 20 kn, a svi posjetitelji koji će kupiti ulaznicu za subotnji show u Sirupu, ući će u bubanj iz kojega će biti izvučeno 5 sretnih dobitnika ulaznica za Discotheque Rivu, 3 dobitnika majice DIscotheque Riva, te 1 dobitnik Meet&Greeta sa FAithless Sound Systemom!
U svakom slučaju, sasvim je sigurno da ovogodišnju Discotheque Riva nitko ne smije propustiti. Stoga požurite po svoju ulaznicu, a za početak se zabavite u subotu u Sirupu.

Ulaznice
Organizatori najavljuju da će ovogodišnji disco spektakl na splitskoj rivi privući više od 20 tisuća posjetitelja. Riva će ovom prilikom biti podijeljena u nekoliko zona unutar kojih će više od 20 ugostiteljskih objekata ponuditi bogat izbor hrane i pića tijekom cijele noći. Najbolji užitak u svim nastupima jamči se rasplesanima unutar Golden Circlea – svojevrsne fan zone koja je smještena uz stage.
Cijene ulaznica od 01.lipnja su: 400,00 kn (Golden circle), 200,00 kn (Sektor A), te 100,00 kn (Sektor B), dok će tjedan dana prije koncerta iste iznositi 500,00 kn (Golden circle), 250,00 kn (Sektor A) i 125,00 kn (Sektor B).
Požurite po svoju ulaznicu po povoljnijoj cijeni i budite dio najvećeg plesnog podija na svijetu!