Browse By

Novi vizualni identitet MTV-ja


Od 1. srpnja 2011. godine MTV predstavlja redizajnirani, potpuno novi vizualni identitet. Od petka, 1. srpnja 2011. godine, MTV će predstaviti novi vizualni identitet. Najveća svjetska televizijska mreža za mlade odlučila je svoj prepoznatljivi izgled osuvremeni i prilagodi ga novom, digitalnom dobu. Novi vizualni identitet koristit će se od 1. srpnja na globalnom nivou, čime je usklađen izgled svih MTV programa kojih danas ima preko 160 u celom svijetu!
Novo idejno rješenje je kreirano kako bi bolje odrazilo suvremenu MTV publiku, a u cilju fleksibilnije primjene na brojnim online i offline platformama koje MTV danas objedinjuje pod svojim imenom. Budući da je MTV poznat kao kanal koji postavlja trendove i čija su grafička rješenja prepoznatljiva i nagrađivana širom svijeta, ali i kao TV postaja koja prati svoje gledatelje i razvoj njihovog stila, novi izgled predstavlja osvježenje za MTV.
Od muzike i mode, preko politike i novih trendova, do sporta i realnih životnih situacija – samo MTV nudi svježe, moderne, iskrene i inovativne sadržaje na svim svojim platformama. Glazba je i dalje srce MTV-ja, koji konstantno pronalazi nove i jedinstvene načine da glazbu i glazbeno iskustvo prenese kao nikada do sada! S popularnim programima kao što su “Jersey Shore”, “Made” ili “Teen Mom”, MTV se povezuje sa svojom publikom omogućavajući im i sadržaje iz realnog života, koji često, pored čisto zabavne, imaju i edukativnu ulogu.
Regionalni MTV od svog početka snažno podržava i unapređuje lokalnu muzičku scenu kroz svoje dobro poznate formate kao što su MTV Premijera, MTV TakeOver, MTV Express, listu Domaćica i emisiju Hitorama, a od ove godine i kroz online i onair promociju singlova i albuma koje možete besplatno skinuti sa MTV siteova.  Od početka ove godine regionalni MTV je na svojim siteovima ponudio oko 20 izdanja koje možete besplatno skinuti, među kojima su S.A.R.S., Lollobrigida, maNga, Siddharta, Bei The Fish, MVP, Del Arno Bend, Mistake Mistake, Gru, Maraqya, Knadžija i mnogi drugi.
U posljednje dvije godine regionalni MTV emitirao je preko 150 premijera spotova regionalnih izvođača, producirao je preko 30 izdanja MTV Express-a, a u prvoj sezoni Hitorame nastupilo je 25 izvođača iz cijele regije.
Osim kvalitetne glazbe, ovo ljeto dodatno će zagrijati uzbudljive premijere dugo očekivanih serija. Regionalni MTV obogatit će svoj program s potpuno novim sezonama dobro poznatih hit emisija „My Life as Liz 2“ i „Hard Times of RJ Berger 2“ i premijerno će prikazati novu seriju „Audrina“, koja prati život Auadine Patrigde, zvijezde serije „The Hills“.
Regionalni MTV je dio MTV Networks International i Viacom International, u okviru koje funkcionira preko 160 programa, među kojima su MTV2, mtvU, MTVNHD, Tr3s, VH1, VH1 Classic, CMT, VIVA, TMF, Logo, Nickelodeon, Nick at Nite, Nick Jr., TeenNick, COMEDY CENTRAL, TV Land, Spike TV, Atom, AddictingGames, Shockwave, GameTrailers, Harmonix, Neopets, Quizilla, Y2M kao i MTVN International.
Više na www.mtv.com.hr.