Browse By

Discotheque Riva 2012: Splitska Riva spremna je za disko ludnicu


Uz more, palme, zvijezde i zidine Dioklecijanove palače, uz brojna najpoznatija svjetska i domaća glazbena imena, tijekom puna 24 sata imat će te priliku zadovoljiti sva vaša osjetila: uživat ćete u vrhunskom glazbenom, scenskom i ambijentalnom događaju.
U kolovozu vas očekuje najspektakularniji događaj na Jadranu: treće izdanje Discotheque Rive! Disko ludnica počinje 10. kolovoza 2012., a organizatori su se pobrinuli za mnoštvo iznenađenja koja će vas držati budnima i čiji ćete ritam pratiti, kako bi ste ovogodišnje izdanje Discotheque Rive pamtili još dugo nakon što se ugase svjetla pozornice.
Discotheque Riva već prve godine održavanja, 2010., najpoznatiju splitsku šetnicu na jednu noć pretvorila je u najveću svjetsku diskoteku na otvorenom u sklopu koje je nastupio Carl Cox. Dvanaest tisuća posjetitelja potvrdit će da je provod bio fantastičan.
Godinu dana kasnije, novi zvukovi svjetski poznatih izvođača poput Faithless Sound Systema, Fedde Le Granda, Felix Da Housecata, Jamesa Zabiele, specijalna pozornica, vatromet, jedinstveni laser show, pjena party, oduševili su više od sedamnaest tisuća posjetitelja iz Hrvatske i cijelog svijeta
Očekivanja su i ovaj put velika, što za organizatore predstavlja iz godine u godinu sve veći izazov na koji su spremni odgovoriti i zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje dobre glazbe i vrhunskog provoda. Hrvatska i Split s projektom Discotheque Riva dodaju našoj turističkoj ponudi jednu novu dimenziju, a o ovogodišnjem događaju na splitskoj Rivi u Hrvatskoj i zemljama diljem svijeta pričati će se još dugo nakon završetka ljeta.
Grad Split spremno dočekuje tisuće gostiju i turista iz cijelog svijeta.