Browse By

Disco'n'action otvaraju sezonu u Stereo Dvorani


Kada bi morali Disco’n’action trpati u ladice ubacili bi ih u industrial, punk, rock, funk, drum’n’bass, trance, techno, a sigurno bi se tu još našao poneki žanr u koji bi ih mogli ubaciti. Ako sve to moramo skratiti reći ćemo da su DNA najbolji hrvatski plesni live act show.
Do sada su svirali s nekima od najvećih izvođača elektroničke scene kao što su Pendulum, Bad Company, Mara Soundsystem, 16B, Adam Freeland, Hybrid & Dynamo Productions. Naravno, “Diskači” su rado viđeni gosti i na festivalima i to u rasponu od Opatijskih Barufa preko Špancir festa u Varaždinu pa do partija kao što su Carnival Party ili Summer Techno Festival u Rabcu.
Ogromna količina energije koju Disco’n’action istrese u publiku na klupskim svirkama se može apsorbirati isključivo plesom te je to osnovni razlog zašto su nanizali zavidan broj “gigova” po klubovima u Sloveniji i Hrvatskoj.

Budući da njihova muzička snaga dolazi do izražaja najviše na nastupima uživo, za prvo službeno izdanje su izbacili “STEREO live”. Radi se o odlično produciranoj audio-vizualnoj poslastici snimljenoj u klubu Stereo. Svjesni stanja u diskografskoj industriji i moći Interneta odlučili su cijelo izdanje izbaciti na “net” te se album “STEREO live” može skinuti besplatno na njihovim službenim stranicama disconaction.com.
Nakon 3 godine Disco’n’action se vraća na “mjesto zločina” u Klub Stereo kako bi pokazali što su u međuvremenu napravili, a za ovu ovu svirku su spremili i svježu audio-vizualnu produkciju koja će biti premijerno prikazana u Stereu 24.9.2010. (petak).
Stejdž će podijeliti sa grupom Senzorz i DJ Rottenom, a ulaz je simboličnih 30 kuna.