Browse By

Novi programi u Terminal klubu

Terminal-Club-otvorenje
Kako biva, dolaskom nove sezone Terminal Club osvježava svoj program s nekoliko izvanrednih večeri za koje smo sigurni da će ispuniti i najviša očekivanja. Pored 4 ASA na izboru su Vam i druge programske večeri kao što su:

Midnight College

Nemoguće je zaobići studentsku atmosferu u gradu na Riječini. Tako niti Terminal club nije preskočio pripremiti zabavu za studnete pod nazivom „Midnight College“. Svakog četvrtka posebne cijene pića i nagradne igre te druga iznenađenja koja očekuju studente na „Ponoćnom faksu“ u Terminal Clubu. Početak zabave za studente kreće sredinom listopada o čemu ćete uskoro biti obaviješteni.

Barbara Štrbac sa otvorenja Terminal Club-a Terminal Club.Rijeka Terminal Club, otvorenje 2
Terminal Club, otvorenje Terminal Club Girls Sanja Duggan, Frane Barbieri & Antonio Martinez
Boris Banovic sa Terminal Girls

Parangal

Iza ovog naziva se krije baš ono što je nedostajalo svim ljubiteljima primorskog štiha i domaće glazbe. Tu posebnu noć, koja će se od 1.10.2010 održavati svakog petka, za Vas će pripremati Extra Robi & Prco te njihova pratnja za pultom DJ Alen G. Ovaj poznati dvojac će Vas sigurno dovesti do svitanja uz vesele domaće hitove. Pored svega večer „Parangal“ ugostiti će velika imena Hrvatske estrade koja Vam još nećemo otkriti.

Popularni R’n’B EXCLUSIVE party

kojeg možemo nazvati točkom na i, provod koji je rasplesao sve ljepotice u gradu ponovno se vraća u velikom stilu. Protekle godine organizacijom europske turneje za svjetski poznate Nina Sky pokazali su da znaju što rade, a otvorenje R’n’B EXCLUSIVE serijala prepuštamo eminentnim izvođačima i DJ-ima toga žanra koje možete čuti jednu subotu u mjesecu. Prvi R’n’B EXCLUSIVE odmah vikend nakon otvorenja u subotu 2.10. uz poznati dvojac iz cluba Piranhe DJ Zrna i Dj Shecko koji najavljuju prolom u Terminal Clubu.

Velika rođendanska proslava Terminal Cluba

najavljena je za subotu 9.10.2010 kada će uz Dave Riella za mikrofonom gostovati i girl MC Coco Afrika. U novoj sezoni Terminal Club postaje i namjenski prostor za izložbe, prezentacije, maturalne zabave, modne revije te razna društvena događanja i okupljanja.
Sam prostor kluba doživjeti će sitne preinake kako bi ambijent mogao pratiti novi program i događaje, a samim time i podignuti atmosferu na novu razinu .Prostor za pušenje ostaje na natrikvenoj terasi kluba.
Za više informacija vezanih za događanja i sam klub, posjetite novotvoreni website Terminal Cluba na: www.terminalclub.hr.