Browse By

Depeche Mode završio snimanje novog albuma

Depeche Mode završio je snimanje novog albuma koji je, prema riječima frontmena benda Davida Gahana, povratak korijenima i originalnom zvuku Depeche Modea. David Gahan, frontmen Depeche Modea, za glazbeni je blog Los Angeles Timesa Pop & Hiss potvrdio da je bend završio snimanje novog albuma.
Prema Gahanovim riječima, rad u studiju i njegova autorska suradnja s Martinom Goreom bili su vrlo kvalitetni, pa je snimljeno 18 novih pjesama, od kojih će za album najvjerojatnije biti odabrano njih 12. Ostali će se materijal izdati kao specijalni EP ili će biti dostupan na Internetu. Iako se na još neimenovanom novom albumu i dalje koriste gitare, Gahan je najavio povratak korijenima i originalnom zvuku Depeche Modea. Naime, tijekom snimanja korištene su ritam mašine i sintesajzeri iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ali i neki od uređaja koje je bend koristio na svojim počecima.
U svakom slučaju, proljeće 2009. započet će izdavanjem novog albuma Depeche Modea, za kojega sam Gahan tvrdi da je odličan, a godina će se nastaviti turnejom pod nazivom „Tour of the Universe“. Novi materijal, ali i ostali zavidan repertoar, hrvatski će fanovi Depeche Modea imati prilike uživo čuti 21. svibnja sljedeće godine u Areni Zagreb, kada će biti glavni izvođač na Tuborg Green Festu 2009.
Ulaznice za Tuborg Green Fest 2009 mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, a po sljedećim kategorijama i cijenama:
stajanje 300,00 KN
sjedenje 2. kategorija 330,00 KN
sjedenje 1. kategorija 370,00 KN
Green Fan Pit 390,00 KN
V.I.P. lože 500,00 KN
još nisu u prodaji: rezervacija na prodajnim mjestima Ticketproa.