Browse By

Hrvatska Ibiza i dalje raste!

Poznata prva ugovorena imena za “Papaya Summer Festival” na Zrću. Zasad su potpisani ugovori za nastup najboljeg francuskog house maestra Martina Solveiga 18. srpnja, svjetskog DJ-a broj jedan Armin Van Buurena 30. srpnja i slavnog Erica Prydza 13. kolovoza. Pred finalnim dogovorom i potpisivanjem ugovora su Axwell i legendarni Paul Van Dyk.
Nešto više od sedam mjeseci dijeli nas do “Papaya Summer Festivala”, jednog od najvećih glazbenih događaja u Hrvatskoj, koji je zbog dobre organizacije, privlačne lokacije i uglednih gostiju postao poznat daleko izvan granica naše zemlje. Za sezonu 2009. godine organizatori “Papaya Summer Festivala” koji obuhvaća manifestacije “Papaya Day & Night” i “Tuborg Green Beat” na Zrću u Novalji na Pagu, pripremaju uistinu impresivan repertoar sa velikim DJ imenima sa vrha svjetske scene. Organizacijski team potvrdio nam je nastup svjetskog DJ-a broj jedan Armin Van Buurena 30. srpnja (prvih 250 ulaznica promotivno po samo 10 eura) kojem je ovo prvi nastup u Hrvatskoj i regiji i to baš na “Papaya Day & Night”.
arminvanbuuren
Svjetski broj 1., Armin Van Buuren po prvi puta stiže u Hrvatsku

Za “Papaya Day & Night” (od 15. do 18. srpnja) potvrđeno je gostovanje najboljeg francuskog house maestra Martina Solveiga 18. srpnja (prvih 250 ulaznica promotivno po samo 25 eura), a za “Tuborg Green Beat Festival” (od 12. do 15. kolovoza) na zahtjev fanova ugovoren je ponovni nastup za 13. kolovoza jednog od najboljih producenata današnjice, švedskog producenta i DJ-a Erica Prydza poznatog i po svjetskom radio i klubskom hitu “Piano”. Pred finalnim dogovorom i potpisivanjem ugovora su još dva velika imena: miljenik hrvatske publike Axwell (Swedish House Mafia: Axwell, Ingrosso i Angello) i legendarni Paul Van Dyk koji se u zadnjih nekoliko godina na prestižnoj listi “DJ Mag”-a izmjenjuju na prvom mjestu s Tiestom i Armin Van Buurenom.

Axwell je miljenik hrvatske publike
Klub “Papaya” na Zrću u idućoj godini očekuje rekordan broj stranih posjetitelja koji će u laganoj odjeći uz kupanje i beskonačno izležavanje na suncu prisustvovati i nezaboravnim partyjima sa top svjetskom elektronskom glazbenom kremom. Podsjetimo da je ovogodišnji “Papaya Summer Festival” protekao u znaku spektakularnin nastupa: Tiesto, Tom Novy, “Freemasons”, Barbara Tucker, Erick Prydz, Seamus Haji, Chris Lake i Junior Jack. Domaći i strani mediji puni su hvale za Zrće i očarani su festivalskom groznicom kluba Papaya, hrvatskom Ibizom, raju za sve mlade željne zabave uz elektronsku glazbu i trenutno najpoželjnijoj destinacijom za mlade u Europi.
Ulaznice za sve nastupe mogu se već od 1. siječnja kupiti u pretprodaji u sustavu “Eventima” (www.eventim.hr). Zbog iznimno velikog interesa fanova Zrća diljem svijeta očekuje se da će se vrlo brzo prodati prvi kontigent ulaznica za sezonu 2009. Uz najavljena gostovanja u pripremi je i nova “Papaya Day & Night” glazbena kompilacija u produkciji “Urbanog zvuka” dvojca “PlayOne” kojeg tvore D’Knock & Fresh Jay, na kojoj će ponovno gostovati jedna od najvećih svjetskih soul i house diva poput Barbare Tucker i Jocelyn Brown.
papaya
Zrće – Ibiza na hrvatski način
Jednu od pjesama remixirat će najpoznatiji producenti i remixeri današnjice “Freemasonsi” te Tom Novy i Seamus Haji. Tim kluba “Papaya” trenutno je pred potpisom ugovora sa svjetskom agencijom “MN2S” o internacionalnom izdanju glazbene kompilacije “Papaya Day & Night”. “MN2S” kao agencija stoji iza 250 svjetskih glazbenih imena, a interesom za “Papayu” potvrđuju veliko svjetsko zanimanje za novu hit ljetnu destinaciju. Uz internacionalno izdanje Papayine kompilacije u promotivnom paketu naći će se i promocija branda Papaya u svijetu, internacionalna klubska promo turneja te eksluzivni “MN2S” partyji u klubu “Papaya”. Sve informacije vezane za novu sezonu kluba Papaya očekujte uskoro na www.papaya.com.hr, a press konferencija je najavljena za ožujak.
Vinko PERŠIĆ, Novi List, zamjenik gl. ur. Brija.Com portala