Browse By

Dejan Miličević u Koprivnici


Kad će opet party u Kugli?? Pitanje je koje se svakodnevno postavljalo nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg partija gdje nam je gospodin Dundov pokazao zašto je naš broj jedan! Bez prevelikog razmišljanja za godišnjicu smo odlučili otići korak dalje te Vam sa VELIKIM zadovoljstvom najavljujemo dolazak velike europske zvijezde DEJANA MILIČEVIĆA!
Miličević je uz Marka Nastića jedan od vodećih izvođača techno/tech-house zvuka u Srbiji te je na sceni više od 15 godina. Davne 1996. godine s kolegom i prijateljem Markom Nastićem osniva techno dvojac Teenage Techno Punks te započinje graditi svoju karijeru u svijetu elektronike. Kroz godine nastupao je diljem Europe i trenutno je član Kne’deep booking agencije iz Berlina.
Dejan je nastupao po različitim manifestacijama u zemljama kao što su Njemačka, Francuska, Mađarska, …gdje bi izdvojili čuveni Mayday, Pepsi-Sziget, Complex,Hyperspace. Krajem devedestih obilježava svoj uspjeh sa nevjerovatnih 250 nastupa za samo godinu dana, zbog čega manje nastupa u Beogradu a znatno više u zemlji i inozemstvu. Muzički stil mu je kombinacija techna, housea i electra pažljivo servirano.
Osim famoznog Dekija za zagrijavanje su zaduženi Domagoj Radas i Ervin Mandari, uz poznatu domaću posadu Sašu Delimara i Shipe-a koji ovom prilikom najavljuju pravi shou program!
Karte će se moći nabaviti u limitiranom pretprodajnom izdanju od 100 komada po simboličnoj cijeni od 25 kn.