Browse By

Tranceport u Shamballi!


Jeste li se ikad pitali zašto u Hrvatskoj, a pogotovo u Zagrebu nikad nema nikakvog programa koji zastupa trenutno najpopularniji žanr elektronske glazbe – Trance i Progressive? Jeste li se pitali kako to da na Zrću svakog ljeta bude po 5000 ljudi na Trance partyjima, dok ostalih 11 mjeseci godišnje nema niti jednog? Trance je trenutno najpopularnija elektronska glazba na svijetu koju sviraju najcjenjeniji DJ-i svijeta.
Ovaj program unijet će svježinu na zagrebačku klupsku scenu tako da će i ljubitelji progressive i trancea napokon doći na svoje. Shamballa je jedan od najpoznatijih zagrebačkih klubova, ali i definitivno najpotkovaniji što se tiče kvalitete zvuka i osvjetljenja. Kao da to nije dovoljno, ovoga petka ćete, zahvaljujući tvrtki LUMILAS, moći doživjeti i najnovija tehnološka light postignuća koja se trenutno mogu vidjeti samo u nekoliko svjetskih klubova kako bi Vaš doživljaj istinskog clubbinga zauvijek ostao u sjećanju!

TRANCEPORT powered by LumiLas
The best of Trance & Progressive
Petak 20.01.2012. @ Shamballa Club Zagreb
DJ DAMIEN (Echomaniacs, Shamballa)
DJ SUNLAB (Unearthed Records, UK)
Kroz najnovije i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERTA, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, PAUL OAKENFOLD i ostalih vodit će vas DJ dvojac: Damien & Sunlab.

DJ Damien aka Damjan Šprem se bavi DJ-ingom od 2004. godine. Od tada je svirao u najpopularnijim zagrebačkim i hrvatskim klubovima npr. Shamballa, Aquarius, Aurora, Saloon (rezident od 2010. – 2011.), Fly! Bar (rezident od 2010. – 2011.), Mansion (ex Piranha), te više puta svirao sa svjetski poznatim imenima tipa The Shapeshifters, Viktoria Metzger… Vrhunac karijere mu je bio kad je u lipnju 2010. godine doveo svjetski poznati trance duo Kyau & Albert u Zagreb, a koji su napravili show za pamćenje! Iako se zadnjih godina glazbeno dosta odmaknuo od svojih korijena, došlo je vrijeme da se vrati svojoj istinskoj ljubavi – trance glazbi i da vas raspleše predivnim trance zvukovima.

Sunlab aka Mišo Šegan od je ranih dana fasciniran elektronskom muzikom, posebice Trance žanrom. Odmalena u doticaju sa klavijaturama što je 2004. godine preraslo u eksperimentiranje sa muzičkom produkcijom. Nakon nekoliko godina rada i povezivanja s drugim ljudima došlo je do odličnih rezultata s objavom prvih singlova na stranim labelovima kao što su: Bonzai (BEL), Unearthed Records (UK), Blue Soho Recordings (TUR). Svoje početke bilježi pod raznim aliasima i suradnjama kao što su Moonsouls (Bojan Njegomir), T-Sphere, Nash & Stryker (House) i naravno Sunlab pod kojim izdaje i nastupa. Veliki interes iskazuje i za DJ-ing uz nekoliko official nastupa.
Cijena ulaznice je 30kn, a besplatan ulaz je moguć isključivo preko popisa do 01:00h.
– Za rezervacije, popis za free ulaz i dodatne informacije, javite se Shamballa promotorima ili nazovite 099/721-7777.