Browse By

Combichrist premijerno u Zagrebu

Kao što je već ranije najavljeno, u Zagreb po prvi puta dolazi trenutačno najspektakularnije ime svjetske electro industrial scene – Combichrist. Povodom promocije najnovijeg albuma Today We Are All Demons, sastav je upravo završio sa turnejom na području Sjeverne Amerike, te se sprema za početak drugog dijela koncertne promocije na Europskom tlu.
Osim novog albuma izdanoga u nekoliko varijanti (digipack, vinyl, digital download), Combichrist sudjeluje i na soundtracku za najnoviji kino hit Underworld – Rise Of The Lycans, na kojemu stoji uz rame legendarnim bendovima poput Deftonesa, Puscifera, itd.
combichrist
Combichrist premijerno u Zagrebu
Osim što možemo očekivati skorašnju potvrdu druge predgrupe (uz već potvrđeni Aesthetic Perfection), publiku će na ovome događaju zagrijavati vrhunski DJ-evi (čak njih pet!) iz Slovenije – Urbanus i Mateva (Neversun), Hrvatske – Hellmanager i Alen (CRO EBM), te kao najpoznatiji od svih – DJ N-ter iz kultnog Crobot Crew-a.
Ususret koncertu, koji će se održati 27.03. (petak) u klubu Aquarius, zakazan je niz warm up slušaona i klupskih događaja – 27.02. Filter (Rijeka), 07.03. Skwhat (Sisak), 12.03. Quasimodo (Split), 19.03. Jabuka (Zagreb), 26.03. Runa (Zagreb), te dva događaja u Austriji (Klagenfurt i Graz) koja će uskoro biti potvrđena, što također ukazuje na enormnu popularnost sastava.

Ulaznice

Ulaznice za ovaj događaj puštene su u prodaju, te se do 08.03. mogu kupiti po cijeni od svega 100 kuna, a nakon navedenog datuma, po cijeni od 120 kuna. Prodajna mjesta u Zagreb su Aquarius cd shop, Planet Music cd shop, te VikendPLANER Caffe. Rezervacija ulaznica je moguća za sve posjetioce sa prebivalištem izvan grada Zagreba i Republike Hrvatske putem e-mail adrese tickets@catalyst-group.info.