Browse By

Charles Webster večeras nastupa u Zagrebu

U subotu, 21.03. vrijeme je za house. U Sirup dolazi otac deep house-a Charles Webster, autor najvećih house singlova svih vremena (Sense of danger, Want me like water), a podršku će mu dati rezident kluba Pytzek.
Kada se nađete u istom društvu s Masters At Work, The Shapeshiftersima, Louie Vegom, Junior Jackom, Fish Go Deep, David Moralesom, Bob Sinclairom, ili pak s Barbarom Tucker, uspjeh je zajamčen. Upravo se sljedeći gost kluba Sirup može s tim pohvaliti. Ime mu je Charles Webster, mjesto radnje Sirup, a vrijeme: subota, 21.03…
Glazbenicima koji su se našli s njim na listi, zajednički nazivnik je najveća svjetska diskografska kuća house glazbe – Defected, a oni su samo neki od brojnih uglednih izvođača koji čine impresivan katalog te svjetske etikete.
webster
Otac deep house-a Charles Webster večeras nastupa u Zagrebu
Gost iz Nottinghama, kojeg će Sirup imati čast ugostiti, DJ i producent je već više od 20 godina, surađujući s poznatim vokalima poput Terra Deva, Robert Owensa i Tracey Thorn, a istovremeno je radio i remixe za neke od najpoznatijih hitova proteklih godina. Prodao je preko 150 000 nosača zvuka. Autor je jednih od najvećih house singlova svih vremena (Sense of danger, Want me like water), te je jedan od onih malobrojnih producenata koji postavlja nove standarde unutar žanra. Charles također izdaje na Ben Watt-ovoj ( Everything But The Girl ) Buzzin Fly etiketi.
Unatoč brojkama koje govore o njegovoj veličini, i činjenici da svira na svim kontinentima, Charles nikada nije postao dio mainstream pop svijeta, jer je umjesto medijskog eksponiranja, odabrao da njegova djela govore sama za sebe.
Presence, Boy, The City Of Angels, Colourful Karma, DJ Profile, Furry Phreaks, Good Together, Jorge Felucca, Love From San Francisco, Megatonk, Mendocino, Natural, Positive, Sine, Starpeace, Together Trax, Unique , Yukon, DJ Boom, Hot Lizard, Lo:rise, Nice Psycho, Smooch, Symetrics, Taster’s Choice, Version……..iza svih tih imena se krije lik i djelo Charles Webstera.
Otac deep house-a Charles Webster nastupa u Zagrebu
Subota, 21.03.
Charles Webster (UK) & Pytzek
Upad: 50 kuna do 23 sata/70 kuna do ponoći/80 kuna poslije ponoći