Browse By

Decoded Label Night večeras u zadarskom Skipperu

Zadarski klub ”Skipper” večeras (21.03.) sprema pravu domaću techno poslasticu pod nazivom ”Decoded Label Night”. Rijeć je o domaćem sve uspješnijem labelu Decoded Records iza kojeg stoji šibenski dj i producent Edy C.

Cilj ove večeri je predstavljanje dugo očekivane kompilacije ”The United Sound” na kojoj će biti predstavljeno 14 jako dobrih domaćih i stranih artista, a isto tako i dosadašnjih izdanja koji su se proteklih mjeseci vrtile po top ljestvicama mnogih renomiranih dj-a tog žanra.

Listu izvođača predvodi Edy C., njegov kolega Scheva koji se u posljednje sve više posvetio produkciji te trenutno sa Edijem radi na nekoliko projekata, splitski dj i producent Pille koji isto ima izdanje na Decodedu te je ujedno i suvlasnik etikete ”Acilectro” koju je pokrenuo sa svojim kolegom Lushijem a za varm up & down zaduženi su rezidenti kluba Dally Gee i Liquid vs. Eggy.

Ne zaboravimo napomenuti i to da je jedan od vodećih dj-a danasnjice Carl Cox dao podršku te uzeo traku upravo sa Decoded Recordsa i stavio na svoj mixani cd koji je potpisao za Ministry Of Sound što je ujedno i najveće priznanje za ovaj label! Cijena karte je 30 kn cijelu noć.