Browse By

Fanovi od utorka po ulaznice

Lov na najpoželjnije ulaznice ovog desetljeća samo što nije počeo! Nakon prvih informacija o zagrebačkom koncertu grupe U2, koja na stadion Maksimir dolazi 10. kolovoza u okviru turneje 360°, zagrebački organizator Lupa promocija donosi nove pojedinosti o prodaji ulaznica za članove U2 fan kluba.
S obzirom da je datum početka prodaje ulaznica za koncert desetljeća sve bliže, kupci ulaznica sve su nestrpljiviji. مكان يورو 2022 Atmosfera je nesumnjivo najnapetija kod obožavatelja koji su se na vrijeme učlanili u U2 fan klub na službenim stranicama grupe www.u2.com. Svi oni koji su već učlanjeni u fan klub, dobili su svoju lozinku ili će ju dobiti prije nego li na www.ticketpro.hr počne pretprodaja za fanove. Jedna će osoba maksimalno moći kupiti 4 ulaznice, a obožavatelji su podijeljeni u nekoliko različitih skupina. Skupina A (HORIZON) ulaznice može kupiti od utorka, 24. ožujka u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati, skupina B (BREATHE) ulaznice može kupovati od srijede, 25. ožujka u 10 sati do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati dok skupina C (BOOTS) svoje ulaznice može kupiti od srijede, 25. ožujka u 15 sati sve do četvrtka, 26. ožujka u 12 sati.
Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub, ulaznice će moći kupiti u redovnoj prodaji koja započinje u petak, 27. ožujka u 9 sati ujutro. Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1000 kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2000 kuna. Jednako važna informacija je da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će sa sigurnošću znati koje je njihovo mjesto. (Piše: Otvoreni.hr)