Browse By

Brucošijada PMF-a u klubu Boogaloo

S početkom nove akademske godine bliži se još jedna Brucošijada PMF-a, 7.11. u klubu Boogaloo. Ova, 7. po redu, lineupom za pravu plesnu feštu brucošima PMF-a želi dobrodošlicu u eru studentskog života. I ove godine moći ćemo uživati u kvalitetnoj glazbi domaće i strane scene na dva stagea, te se dobro zabaviti za male novce.
U velikoj dvorani Boogaloo kluba led će probiti  mladi i energični zagrebački bend Eat Your Brains koji su priliku za svoj nastup izborili svirkom sa devet drugih bendova na već tradicionalnom “Band Battle-u” u Sobi. Kao posebno glazbeno iznenađenje predstavljamo odličnu Češku instrumentalnu powerpop skupinu, bend Sunflower Caravan koji od izdavanja albuma privijenca ne prestaje s turnejama.
Da bi fešta bila prava pobrinuti će se najbolji Hrvatski live bend Gustafi, te glazbeno artistička pop atrakcija iz susjedne BIH Elvir Laković Laka.
Da bi koncert završio pun pozitivnih vibracija i ljubavi pobrinuti će se još jedan Zagrebački bend, One dread-deseteročlani ska reggae glazbeni genijalci. Mali stage ove godine nudi močan lineup dostojan svih ljubitelja prelomljene i ostale elektronske glazbe. Za cjelovečernje ritmove u vašim ušima, nogama i rukama pobrinuti će se:
Dora (bassinvaders!) feat. MC Chakka (Zion crew), Filip Motovunski (PCP) feat. MC Yuri (St!llness), Zmayo & Kirg (Pistolero), DJ Jan Becele (Trip To Zion)  i DJ Xed (Crobot crew), a za video iluzije u vašim očima pobrinuti će se Trip to Zion Video.
Sve to će vas doći:
brucoši PMFa i članovi Ćumeza – 30kn
za ostale u pretprodaji – 40kn
na ulazu (za sve) – 50kn
Upadnice možete nabaviti na svim odsjecima PMF-a, knjižari Tamaris (Trg bana Josipa Jelačića 3), Dirty old Shopu (Tratinska 22) i Studentskom Centru (Savska 25). Ako ste brucoš, svoj identitet dokazujete vašim indeksom, s kojim se osobno morate pojaviti na nekom od prodajnih mjesta na PMFu.
Koncert počinje točno u 21h.
Više pojedinosti na: http://brucosijada.cumez.org/