Browse By

Bob Sinclar na ovogodišnjem Refresh festivalu!

House DJ zvijezda Bob Sinclair nastupiti će 2. kolovoza na ovogodišnjem, trećem po redu Refresh festivalu u Kotoru. Planetarno popularni francuski producent i DJ je upravo potvrdio izlazak novog hit albuma „Born In 69″ 11. svibnja, nakon čega kreće na veliku svjetsku turneju!
Bob Sinclair je krajem ožujka objavio novi hit singl „LaLa Song” na kojem gostuju kultni njujorški raperi iz benda Sugarhill Gang. Od singla se s pravom očekuje da postane veliki klupski hit, kao što je to bio slučaj i sa hitovima sa posljednja dva albuma „Western Dream” i „Soundz of Freedom”. Prva mjesta top lista širom Evrope tada su zabilježili hitovi „Love Generation”, World Hold On” i „Sound of Freedom”.
bob-sinclar
Nakon ogromnog uspjeha, Bob je odlučio da se odmori od rodnog Pariza i da inspiraciju za novi album potraži na Jamajci gde je snimao novi materijal sa lokalnim pjevačima među kojima su Christopher Martin, Tony Rebel i Queen Ifrica. Prepun ideja, nakon karipskog sunca odlazi u Los Angeles gdje završava prve instrumentalne dionice, a sve kockice se slažu kada se vraća u Pariz i poziva svog dugogodišnjeg suaradnika, pjevača Steve Edwardsa.
Upravo sa njim snima pjesmu „Peace Song” koja podsjeća na psihodeličnu fazu Beatlesa po kojoj album dobija koncept i atmosferu ljeta 1969. godine.
Uz nove hitove koji će se do ovog ljeta znati već napamet, publiku Refresh festivala u diskoteci Maximus u nedjelju 2. kolovoza očekuje provod uz najveću zvijezdu globalne house scene.