Browse By

Predstavljanje Ideš? Festivala

U petak, 12.06.2009. na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića), od 08 do 17 sati održat će se predstavljanje IDEŠ?festivala (www.idesfest.com) u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulturne “Invazija” i skateboard kluba „Shpaolin“.
Na predstavljanju će biti prisutni organizatori festivala Teo Harouda i Ljubomir Milinković, te predstavnik skate kluba „Shpaolin“ Marin Dundić sa članovima kluba.
Na Cvjetnom trgu bit će postavljena montažna rampa koja će poslužiti za predstavljanje extremno-sportskih natjecanja koja će se održati na festivalu. Svoja sportska umjeća tom će prilikom demonstrirati članovi kluba Shpaolin(skateri, roleri i vozači bmx-a). Uz predstavljanje sportskog programa, organizatori festivala će predstaviti i glazbeni program, a u tu svrhu održat će se i promotivna prodaja ulaznica (za 1 kupljenu ulaznicu 1 se dobiva gratis).

IDEŠ?festival je festival urbane kulture koji će se održati sljedeći tjedan, 19.- 21. lipnja 2009., u Zagrebu na Savskom nasipu (u blizini Jankomirskog mosta).

Cilj festivala je promicati urbanu kulturu, kroz bogati glazbeni i sportski program koji će biti upotpunjen edukativnim sadržajima. Osim zanimljivog glazbenog programa, na IDEŠ?festivalu bit će predstavljeno i prvo natjecanje u Hrvatskoj u disciplini “Miniramp” u tri ekstremna sporta Skate, Inline i Bmx.

One thought on “Predstavljanje Ideš? Festivala”

Comments are closed.