Browse By

Barbara Tucker oduševljena novim singlom koji snima za Papaya Day & Night glazbenu kompilaciju!

New Yorška house diva Barbara sinoćnjim dolaskom u Zagreb potvrdila je novu suradnju na „Papaya Day & Night“ glazbenom projektu!
PlayOne feat. Barbara Tucker
Hrvatski producentski dvojac PlayOne (D’Knock & Fresh Jay) zaveli su Barbaru, naravno, u glazbenom smislu. Nakon prošlogodišnje odlične suradnje na pjesmi „I found a place“ za Papaya Day & Night vol.4 kompilaciju, suradnja se nastavlja i na vol.5 kompilaciji. Odličan spoj glazbenih ukusa naših producenata Darka Juranovića i Fresh Jay-a bili su dovoljan razlog Barbari da za novu pjesmu potegne iz New Yorka u Zagreb.
barbara-tucker
Barbara Tucker uz „hologram tehnologiju“ snimila i kadrove za video spot
U odličnom raspoloženju uz potpuno novu tehnologiju „holograma“ snimljeni su i kadrovi za video spot koji će biti zaštitni simbol „Papaya Day & Night“ ljetnog festivala koji počinje 15.-18.07. na popularnoj plaži Zrće, u klubu Papaya. Barbara će zajedno s hrvatskim producentskim dvojcem PlayOne nastupiti u sklopu festivala Papaya Day & Night 18.07., a Barbari će to biti drugi nastup u klubu Papaya.
Novi singl imati će svjetsku promociju!
Putem dviju najvećih europskih muzičkih agencija zajednički singl PlayOne & Barbare Tucker dobiti će i svjetsku promociju na svim većim radio i tv postajama. Vrijedno je napomenuti da Barbara ove godine slavi 25 godina svog djelovanja na house glazbenoj sceni, a na samu proslavu uz sve najveće svjetske producente i vokale s kojima je radila u proteklih 25 godina pozvala je i kompletan tim kluba Papaya zajedno s producentima PlayOne.
Najveći hrvatski klupski ljetni festival i ove godine predstavlja svjetsku glazbenu kremu:

PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL
15/07 PAUL VAN DYK
16/07 čeka se potvrda
17/07 SHARAM from DEEP DISH
18/07 FREEMASONS (After Beach party 16-20h)
PlayOne feat. Barbara Tucker (Night)
Ulaznice za festival dostupne su na: www.eventim.hr /www.novalja.com.