Browse By

Carnival Party 9 – Who Is Your Ninja?

Carnival Party, najdugovječniji elektronski festival u Hrvatskoj, održat će se 20. i 21. veljače pod sloganom «Who Is Your Ninja?» na Gatu Karoline Riječke i u brojnim riječkim klubovima. Informacije pogledajte na www.carnivalparty.com, gdje ćete osim cjelokupnog programa i glazbe izvođača naći i neobične i otkačene reklamne spotove za festival.
Karnevalsko ludilo počinje 20. veljače sa koncertom na Riječkoj rivi uz nekoliko pop-rock bendova. Ikone hrvatskog trash-a, djevojke iz Lollobrigide u Rijeku stižu pojačane novim članovima benda, glasnije, bizarnije i ljepše nego ikad. Momci iz pop-rock sastava Ramirez riječkoj će publici premijerno odsvirati nove pjesme s albuma «Divovi i kamikaze» koji izdaju u ožujku. Svestrani su Svadbasi također trenutno u studiu s četvrtim albumom, pa će posjetitelji i od njih čuti novi materijal.
cp8-11
Nastupaju još Disco’n’action, riječki dečki koji vješto spajaju raznorazne glazbene žanrove u trance-punk eksploziju za sva osjetila.
Nakon koncerta CP seli u riječke klubove. Kultni će «Palach» ugostiti popularni serijal «dramen’beis», s multitalentiranim one man bandom Undergangom. Klubovi «Discordia» i «Indigo» su rezervirani za ljubitelje house glazbe, «Tunel» će se gibati uz jazz-funk zvukove a «2 Lava» također ima poseban CP program.
Subota 21.veljače se opet odvija na Gatu Karoline Riječke, a zvijezda večeri je legendarni Vitalic. Umjetnik koji sa Daft Punkom predstavlja najjače snage eminentne francuske elektronske scene, premijerno će nastupiti u Hrvatskoj i svojim će techno/elektro setom oduševiti poklonike elektronske glazbe. Vitalica će popratiti sjajne mlade zvijezde Riton i Les Petits Pilous, a od domaćih tu su Riječanin Mark Ash i romski band «Skandal».
After party će se održati u Stereo Dvorani. Sve u svemu fantastičan besplatan dvodnevni provod gdje će svatko pronaći ponešto za sebe!