Browse By

Logitech Squeezebox predstavio glazbu diljem Europe

Kako biste uživali u glazbi, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas najavio kako podupire nove glazbene servise za svoj nagrađivani Squeezebox mrežni glazbeni player. Koristeći postojeću bežičnu kućnu mrežu i svoj Squeezebox, od sada možete spojiti glazbu i zabavu u jedno putem Napstera, Deezera, Mediaflya i Classical.com-a bilo gdje u domu.
Od danas Logitech nudi pristup Napsterovoj listi s više od 7 milijuna pjesama u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Kompanija također nudi potporu diljem Europe za Deezerov Web radio i Smart radio, Mediafly-ovu kolekciju klasične glazbe, jazza i bluesa iz cijeloga svijeta.
Ovi novi servisi dodani su postojećim servisima uključujući Last.fm, personalizirani glazbeni stream sustav, i web bazu digitalne glazbe MP3 Music Lockersa.
„Dodatak glazbenih servisa poput Napstera, Deezera, Mediaflya i Classical.com-a donosi veliki izbor glazbe za Logitechov Squeezebox.“ – kazao je David Wall, regionalni product manager Logitechovog streaming glazbenog businessa. „Od sada doslovce imate tisuće i tisuće pjesama i radio stanica na dohvat ruke. Najveći izazov je odlučiti što i gdje slušati.“
Logitech Squeezebox mrežni glazbeni player je dostupan on line kod najvećih distributera. Napster je dostupan za 30-dnevni besplatni probni period za Logitech Squeezebox vlasnike u Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Nakon 30 dana, a Napster je dostupan uz mjesečni iznos prijavom na www.napster.com. Classical.com je dostupan za 30-dnevni probni period za Logitech Squeezebox vlasnike diljem svijeta, a puna prijava je moguća na www.classical.com. Deezer Web radio i Smart radio su dostupni na www.deezer.com. Mediafly je besplatni servis dostupan diljem svijeta na www.mediafly.com.