Browse By

Arno Cost u Piranhi


Trenutno jedna od najmlađih zvijezda svjetske house scene, Arno Cost nastupiti će 8. listopada u Piranhi. Arno Cost je jedan od najmlađih ali i najtalentiranijih francuskih producenata i Dj-a koji je u vrlo kratko vrijeme zasjeo na sve vrhove svjetskih top lista.
Njegova produkcija odusevila je mnoge poznate i vec eminentne svjetske producente, a sam Arno Cost kaže da je oduvijek bio fasciniran glazbom.
Stoga, ne čudi sto je već s 23 godine (23 rođendan je proslavio u klubu Papaya proslo ljeto pred 4500 gostiju) postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta.
Ove godine je ponovo nastupio u klubu Papaya pred prepunim klubom za vrijeme MTV GODSKITCHEN Festivala za vrijeme after beach partya te oduševio sve prisutne.
Kratki video zapis sa tog gostovanja:

Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit “Magenta” podrzali su vec tada iskusne kolege i legende Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr.
Preko službenog popisa ulaz je besplatan do 01,00h a nakon toga 30kn. Broj za služ. popis je isti kao i uvijek; 0914629302.