Browse By

Amsterdam Dance Event slavi 15. rođendan


Amsterdam Dance Event je objavio detalje za 2010. izdanje koje će se održati u listopadu u klubovima diljem grada. U svojoj 15. godini, ADE je glazbeni festival ali i industrijska konferencija, s predavanjima i diskusijama preko dana i mnoštvom događaja tijekom noći.
Ove godine, predstaviti će se preko 700 umjetnika na 44 lokacije u Amsterdamu, a očekuje se da će festival ugostiti preko 100 tisuća posjetitelja, kao i 2500 profesionalaca iz glazbene industrije.
Imena preko 100 izvođača su već objavljena, s rasponom talenta koji se kreće od zvijezda kao što je Paul Van Dyk do lokalnih andergraund favorita poput Newworldaquarium-a. Tu su i druga velika imena poput Richie Hawtin, Boys Noize i Armin van Buuren, kojima ovo neće biti prvi nastup na ovom festivalu.
Splav nizozemskih umjetnika će također nastupiti, a neki od njih su Melon, Boris Werner, San Proper i izvođači iza kojih stoje Delsin i Clone etikete.  House i techno neće predstavljati jedinu ponudu: posjetitelje očekuju, između ostalih, lajv performansi Flying Lotus, Kelis i Hercules & Love Affair.  Točne lokacije svih događaja biće objavljene u narednom razdoblju.
Program i više informacija o festivalu možete naći na www.amsterdam-dance-event.nl.
(Happy Novi Sad)