Browse By

Sound designers večeras u Aquariusu


Nostalgični ste za minulom sezonom na Zrću? Nema potrebe! Party groznicu koja je mjesecima tresla ljetnu rezidenciju kluba Aquarius na Pagu, ove subote, 18.9. selimo na Jarun. Novu sezonu već utabanog Aquariusovog Sound Designers programa otvorit ćemo u ljetnim ritmovima s After Zrće 2010 partyjem.
Aquariuosove DJ-ice Miss Kali i Lady Suub@ru predstaviti će ljetne rezidente kluba, DJ Costu i Zuthy te neizostavnog Marko Petar “Wake up, Zrće Zrće, wake up!” Oreškovića. Dakle, ako ste se slučajno preplašili da je sve gotovo, nema panike– vruća i do sada najuspješnija sezona na Zrću se nastavlja!
A naša veličanstvena disco pozornica na Jadranu ove sezone ugostila je etablirana imena sa svjetske elektronske scene. Na tri festivala u srpnju i kolovozu izredali su se najtraženiji i najaktualniji DJ-evi – Grammyjevac Benny Benassi, Madonnin producent Fedde Le Grand, zatim Laidback Luke, Chuckie, Tocadisco, Afrojack, Niki Belluci, Avicii, Crookers te Riva Star. Nezaboravne plesnjake ovoga su ljeta, uz mnogobrojnu domaću publiku, posjetili i turisti iz Velike Britanije, Njemačke, Španjolske, Italije, Poljske, Češke, Mađarske, Slovenije pa čak i iz dalekog Brazila te SAD-a.
Želite li se pridružiti još jednom partyju svjetskoga kova iz Aquariuosova laboratorija, te na plesnom podiju zatitrati uz ljetne hitove, dođite ove subote u Aquarius na After Zrće 2010!
DJ Miss Kali presents DJ Coste
A2- Lady DJ Suub@ru presents DJ Zuthy
MC Marko Petar Orešković
Ulaz: 30 kn.