Browse By

Lemon Bar Zagreb kreće u novu sezonu

club 1
Program u Zagrebačkom Lemon Baru kreće večeras 18. rujna u 23 h. Nastupaju Frx & Grade koji će servirati samo ono najbolje od glazbe!
Frx je jedan od hrvatskih DJ-a s najduljim stažem na sceni. Nikada nije postao rob samo jednog glazbenog stila, uvijek je u stopu pratio recentna zbivanja na svjetskoj klupskoj sceni i upijao nove plesne stilove te ih implementirao u svoje DJ setove.
Grade je poznati hrvatski DJ i producent s iznimno dugom i bogatom karijerom. Počeo je prije više od 15 godina, a posljednjih 8 godina surađuje sa DJ Tomom (Tom & Grade) što je rezultiralo i iznimno uspješnim početkom producentske karijere koju tek očekuju blistavi dani. Izdali su za nekoliko priznatih i kvalitetnih europskih izdavačkih kuća (Map Dance, Apple Funk, Audiodamage, Reelgroove, Blacksoul Music), kao i za jednu američku, a imena s kojima su surađivali su vrlo respektabilna (Muzzaik, Andy Ward (Soul Central), Kid Massive, Legz & Femi B. Ali Payami…).
U samom centru Zagreba, svega 200m od glavnog trga nalazi se Lemon Bar & Club – novo odredište svih ljubitelja kvalitetne glazbe. Zagrepčani u potrazi za dobrim provodom zasigurno će uživati u klubu koji je estetski i sadržajno donio pravo osvježenje u noćni život hrvatske metropole.