Browse By

A State of Trance Official Warm Up Party u Gjuri!


Klub Gjuro 2 s ponosom najavljuje službeni warm up party za A State of Trance koji će se održati 03.03.2012. u Beogradskoj Areni. Svjetski poznati trance brand dovodi u Beograd najveća svjetska imena današnjice. Tako je stvarno zavidan line up koji će nastupiti u areni : Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

Armin Van Buuren je 4 puta proglašen najboljim svjetskim DJ-em po TOP DJ MAG-u, te je njegova emisija A State of Trance (ASOT) je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svijetu, koji svoje rođendane slavi organiziranjem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri tjedna.
U goste nam posebno za ovu priliku dolazi DJ Mario koji je poznat po svojim odličnim DJ setovima , te je na popularnoj plaži Zrće nastupao zajedno s Armin Van Buurenom, Paul Van Dykom i Ferry Corsteenom. Mario će prilagoditi svoj glazbeni odabir gostima Gjure, tako da očekujte vrhunski odabir Progressive Housea & Trancea.
Armin Van Buuren: A State of Trance Official Warm Up Party @ Gjuro 2/18.02.
Subota / 18.02.
Club Gjuro 2
Proudly presents:
Armin Van Buuren /
A State of Trance Warm up Party
http://insomnia-global.com/
http://www.astateoftrance.com/
Special Music Set by DJ Mario
Ukoliko ste zainteresirani za odlazak u Beograd na State of Trance, sve informacije možete potražiti na : http://www.facebook.com/events/336388259706975/
Ulaznica iznosi 30 kn.