Browse By

Pridruži se Exit tribeu!


Exit Festival ove godine predstavlja novine u okviru Exit tribea, programa koji okuplja na tisuće najvjernijih fanova festivala, prepoznajući i vrednujući njihovu nevjerojatnu podršku i ohrabrujući nove članove da se već od danas registriraju i steknu brojne pogodnosti u 2013. godini.
Do srijede, 15. veljače traje i posebna akcija za Exit tribe u regiji, u okviru koje svi koji su prethodnih godina kupovali ulaznice za Exit, uz cijenu ulaznice od 445 kn, dobivaju besplatan prijevoz i smještaj u kampu. Exit Tribe ove godine svim svojim članovima priprema posebne pogodnosti i brojna iznenađenja na festivalu. Promotivna cijena četvorodnevne ulaznice za festival do 15. veljače iznosit će 445 kn, dok će redovna cijena biti 555 kn, a cijena boravka u kampu 190 kn.
Kroz Exit Tribe, Exit festival razvija važan projekt koji će uz brojne pogodnosti, zanimljive materijale i poklone, značiti puno više od jednostavne ponude ulaznica za festival po najpovoljnijim cijenama.
„Već smo ostvarili suradnju s mnogobrojnim prijateljima festivala s ciljem da Exit svrstamo u najbolje europske manifestacije. Ovo je samo početak. U budućnosti ćemo nastojati, zajedno s partnerima i sponzorima, pružiti članovima Exit tribea zaista posebno i uzbudljivo iskustvo“, rekao je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivala.
Što dobijaju članovi Exit tribea 2012.?

 •  Najjeftinije ulaznice za festival s popustima do 60%
 • Mogućnost korištenja VIP ulaza na festivalu
 •  Piće dobrodošlice na festivalu
 • Paket dobrodošlice
 • Pristup VIP baru na festivalu
 • Vodič kroz Novi Sad, koji će sadržavati informacije o popustima i zanimljivim mjestima u Novom Sadu
 •  Tekuće promotivne ponude za festival, putovanja i popuste

Svi koji su u promotivnoj Tribe akciji kupili ulaznicu za Exit festival 2012. postat će automatski i članovi Exit tribea i uživati u navedenim pogodnostima. Oni koji žele se žele pridružiti tribeu za 2013. godinu sve informacije o načinu učlanjivanja mogu pronaći već od danas na www.exitfest.org/tribe.
Kao jedan od najboljih glazbenihi festivala u Europi, Exit će se nastavit zalagati za podršku tisuća lojalnih članova Exit tribea.
Exit festival ove godine održat će se od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i kao i svake godine dočekat će blizu 200.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.  Svoj nastup na ovogodišnjem Exit festivalu do sad su potvrdili legendarni New Order, rock’n’roll atrakcija Wolfmother, sjajni Gossip, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostit će čuvenu etiketu Cadenza Records. .
Za sve ostale informacije o Exit festivalu posjetite www.exitfest.org .
O EXIT FESTIVALU:  Exit je ljetni glazbeni festival koji se održava jednom godišnje u Novom Sadu od 2000. godine. Festival traje četiri dana, održava se početkom srpnja, na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi koja potječe iz osamnaestog stoljeća, naslonjenoj na obalu Dunava.
Exit je već godinama jedan od najboljih glazbenih festivala u Europi i mjesto gdje su neke od svojih najboljih nastupa imali Snoop Dogg, Prodigy, Paul Weller, Arctic Monkeys, Moby, Chemical Brothers, Frankie Knuckles, Iggy Pop, Garbage, Primal Scream, Roger Sanchez, Carl Cox, Jamiroquai, Nick Cave, Billy Idol, Portishead, David Guetta i mnogi drugi.
Exit je 2007. godine osvojio nagradu „Najbolji europski festival“ koju dodjeljuje udruženje 40 najvećih europskih festivala.
Exit podržava veliki broj društvenih i humanitarnih inicijativa i akcija. „The State of Exit Fondacija“ osnovana je 2010. kako bi pomogla unapređenju visokog obrazovanja u Srbiji.
ULAZNICE:

 • Ulaznice i paketi za Exit 2012. mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj:
 • Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
 • AVE Fashion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
 • Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
 • Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M. Gupca 3a, Rijeka
 • Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
 • Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
 • Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
 • Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj