Browse By

2000 tisuće mladih na Knock Out Snow Festivalu


2000 hrvatskih građana do danas je potvrdilo svoj dolazak iako je do skijanja ostalo još više od mjesec dana. Atraktivan tjedan skijanja ove će godine biti najbrojniji i najaktivniji u pitoresknom gradu Orcieres, domaćinu velikog glazbenog festivala Knock Out Snow Festival.
Francuske će Alpe u periodu od 05. – 12. siječnja ugostiti sjajne glazbenike i preko 2000 mladih zaljubljenika u snježne avanture. Da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj festival drugu godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog grupnog skijanja i boardanja u povijesti. Popularna cijena aranžmana od samo 2290 kuna koja uključuje put, smještaj i ski kartu i pravi je mamac za vrhunski sportsko – glazbeni provod na snijegu.
Spoj animacijskih dnevnih događanja i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazalo se kao dobitna kombinacija. U sedam festivalskih dana i večeri nastupaju: TBF, Dubioza Kolektiv, Dječaci, Let3, Connect, R’n’B confusion, Freemasons, Luca Montecchi, Mr. Marley glazbenici su koji će ove godine stati na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu.
Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki Detox Pool Party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, atraktivni nogomet na snijegu snow soccer, Best trick natjecanje na Air bagu samo su neka od njih.
Cijena cjelokupnog aranžmana, koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu iznosi svega 2290 kuna, a više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .