Browse By

Izrada natalne karte – Otkrijte svoj potencijal

Rabac Summer Festival seli u Monvi Centar

Zahvaljujući suradnji Monvi centra i Rabac Summer Festivala ovog ljeta Istra ponovo ugošćuje najveća imena elektronske glazbe. Umjesto dosadašnje lokacije Rabac Summer Festivala mjesto održavanja dvaju najvećih ljetnih open air događaja u Istri biti će Monvi centar.

U Rovinj 24. srpnja dolazi jedno od najvećih imena elektronske glazbene scene – DJ Carl Cox ! Legendarnog DJ-a vjerojatno ne treba posebno predstavljati. Obilježio je zadnjih 25 godina na glazbenoj sceni i još uvijek je najtraženiji DJ današnjice. Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ i općenito je jedan od najistaknutijih ambasadora plesne glazbe.

carlcox
Legendarni DJ Carl Cox stiže na Rabac Summer Festival

Vrlo bi teško nabrojali sva njegova dostignuća, utjecaj te doprinos elektronskoj glazbenoj sceni, no izdvojimo kako je sa strane čitatelja Mixmag magazina proglašen najboljim DJ-jem proteklih 25 godina. Njegova radijska emisija “Carl Cox Global” prenosi se u 24 države i prati ju više od 4 milijuna slušatelja. Svi oni koji su imali priliku slušati njegove skorašnje nastupe složit će se kako legendarni CC ne živi na staroj slavi, već konstantno prenosi novi nevjerojatni zvuk.

Industrija najavljuje vruće ljeto

U Monvi centru 8. srpnja očekuje vas još jedan glazbeni spektakl u obliku prošle godine započetog serijala »INDUSTRIJA«. U priču atraktivnih gostovanja najkvalitetnijeg elektronskog zvuka nitko se ne bi bolje uklopio od Johna Digweeda. John Digweed je jedan od onih DJ-a čije će ime također biti zapisano zlatnim slovima u povijesti plesne glazbe. Uz njegovo ime vežu se svi najznačajniji projekti zadnjega desetljeća (Northern Exposure, Bedrock, Global Underground, Renaissance, Fabric…).

dj_john_digweed_1
John Digweed je prvo ime Industrije

Posljednjih 6 godina John Digweed tjedno vodi već kultnu radijsku emisiju “Transitions” na radijskoj postaji Kiss 100 FM u kojoj, osim što ugošćuje najveća imena plesne glazbene scene, prezentira mlade i talentirane DJ-je koji upravo mixevima za »Transitions« stječu svjetsku afirmaciju.

Detaljnije informacije o kompletnom programu ovih vrhunskih glazbenih poslastica slijede uskoro!

Linkovi:
http://www.rabacsummerfestival.com/
http://www.monvicenter.com/
http://www.balance.hr/

5 thoughts on “Rabac Summer Festival seli u Monvi Centar”

 1. Kuna says:

  Kuna za kap zivota!

 2. zacov says:

  rabac summer festival u rovinju ! svaka čast , bez girandelle nikad više pravi ,sjetimo se valkane…

 3. nina says:

  zacov, potpisujem….

 4. ludi_smjesko says:

  Znali iko kada ce karte da bubu pustene u prodaju???I koliko je eura cijena karte???Ja cu da dodjem iz bih tako da mi je to veoma vazna informacija:D
  Unaprijed zahvaljujem:D
  Poz za sve partyanere i partyanerke by ludi_smjesko:D

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: