Browse By

Fanovi proslavili rođendan Davida Gahana

Uz više nego uvjerljivu predstavu Depeche Mode Real Tributea,  gosti na Davidovoj rođendanskoj zabavi upisali su i svoje najbolje želja na čestitci dimenzije 3 x 10 metara, koju će Tuborg i Lupa promotion slavljeniku uručiti na Tuborg Green Festu 09.
Povodom 47. rođendana Davida Gahana u zagrebačkom su klubu Tvornica u subotu 09. svibnja Tuborg i Lupa promotion  organizirali rođendansku zabavu na kojoj su se okupili najvjerniji fanovi Depeche Modea. No, iako je dan kasnije koncertom  u Tel Avivu započinjala Tour of the Universe, Depeche Mode je za svoje fanove odradio i svirku u Tvornici. Naravno, riječ je o novosadskom glazbenom projektu Depeche Mode Real Tribute, ali doživljaj je bio skoro pa depešovski. Još jednom se pokazala da je frontmen benda Ajkula do zadnjega detalja skinuo Davidov vokal, ali i scenski nastup, te da su momci iza njega svirački moćni i sigurni, a Depeche Mode predstava  uvježbana do zadnjeg detalja.
Svirka u Tvornici trajala je dva sata, i pokrila sve faze karijere Depeche Modea, a troje je najsretnijih depešovaca dobilo priliku da se 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 upoznaju s Davidom, Martinom i Andrewom.  Gosti na Davidovoj rođendanskoj zabavi upisali su i svoje najbolje želja na rođendanskoj čestitci dimenzije 3 x 10 metara, koju će Tuborg i Lupa promotion slavljeniku uručiti na Tuborg Green Festu 09.