Browse By

Zrće 2011: Ibiza na hrvatski način


Najpoželjnija destinacija za mlade samo što nije otvorila svoja vrata nesputane zabave. Svega mjesec dana ostalo je do službenog početka ljeta, dakle idealno je vrijeme da isplanirate posjet na Zrće u Novalji na otoku Pagu gdje razuzdani partyji traju od popodnevnih pa sve do ranih jutarnjih sati. Od jutra do sutra i to cijeloga ljeta!
Prednjače klubovi Papaya i Aquarius koji se svake godine iznova trude poboljšati ponudu te dovesti svjetski poznate i aktualne glazbenike. Ibiza na hrvatski način tako se ovoga ljeta može pohvaliti imenima kao što su Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, Sven Vath, Axwell, Swedish House Mafia, Markus Schulz, Avicii, Benny Benassi, Sander Van Doorn, Fedde Le Grand, Dash Berlin, Deadmau5, The Shapeshifters, Freemasons te mnogi ostali. Navedena imena će u špici sezone kročiti na užarenu pozornicu, a možemo samo pretpostaviti što nas sve još čeka na mjestu koje mnogi nazivaju ‘Sodomom i Gomorom’ hrvatskog turizma.
Na after-beach partyjima mogu se vidjeti seks-lutke na napuhavanje, zaigrane djevojke koje razmjenjuju nježne poljupce, pokoji egzotični gmaz te ludog i nezaboravnog provoda koliko vam srce poželi.
Klub Papaya usidrena na popularnoj plaži Zrće u gradu Novalji otvara vrata za sve svoje posjetitelje u petak, 17. lipnja sa Barbacue & Pool partijem. Aquarius sa ljetnim programom kreće nešto ranije, točnije 2. lipnja kada je na rasporedu Supernova festival.

Klub Papaya

PAPAYA OPENING WEEKEND 2011. (17.-19.06.2011.)

Nastupaju: Kosta Radman, Mario
ULAZNICEPapaya WebShop
Detaljnije informacije na službenim stranicama.

Klub Aquarius

Supernova Festival (2.,3.,4. i 5.6.)


Nastupaju: Onur Ozer, Simon Baker, Timo Maas, Bottin…
ULAZNICE: Online tickets @ www.novalja.com
Detaljnije informacije na službenim stranicama.
(Photo: Papaya press)