Browse By

Završio prvi vikend The Garden Festivala


Prva tri festivalska dana bila su odlično zagrijavanje za drugi  vikend  The Garden Festivala kada od 9. do 11. srpnja nastupa niz poznatih imena poput Hercules and Love Affaira, Mr Scruffa, Amea, Dixona, Jimpstera i Seth Troxlera.
Prvi vikend The Garden Festivala u Petrčane je doveo mnoštvo posjetitelja iz cijelog svijeta. Osim Britanaca, koji su već tradicionalno oduševljeni Gardenom, stigle su ekipe iz Japana, Brazila, Australije te mnogih europskih zemalja. To je potvrda da The Garden Festival stvara posebnu atmosferu profinjene zabave te omogućava druženje na posebnoj lokaciji.  Naravno, glazba je ono najbitnije, a The Garden Festival prilika je da se čuju izvođači kakvi se, nažalost, rijetko mogu čuti drugdje na jadranskoj obali.
Jučerašnja je nedjelja bila zadnji dan prve runde The Garden Festivala, a  obilježena je izvrsnim retro nastupom DJ Greg Wilsona na Tuborg glavnoj pozornici.  Mr. Wilson je poznat po tome što vrti na magnetofonima, a karijeru je započeo u kultnom klubu Hacienda u Manchesteru.  Nakon njega je Breakestra, deseteročlani funk band iz Los Angelesa, napravio veliku funky feštu na Tuborgovoj pozornici.
Od ostalih izvođača treba izdvojiti Futureboogie collective iz Bristola, dugogodišnje prijatelje festivala koji su odsvirali moderan boogie groove na brodu Argonaut, a zatim sve ponovili na festivalskoj plaži.  Nastup grupe DJ-a Horse Meat Disco u klubu Barbarelas zavodljivim je i sexy underground disco pjesmama sve prisutne vratio u početke klupske scene. Bilo je to odličan uvod u drugi  vikend  The Garden Festivala, od 09. do 11. srpnja, kada nastupa niz poznatih imena poput Hercules and Love Affaira, Mr Scruffa, Amea, Dixona, Jimpstear, Seth Troxlera i mnogi drugi.
Posebna cijena ulaznica
Povodom pet godina The Garden Festivala u sustavu je Eventima u prodaji ograničen broj ulaznica po posebnoj cijeni: trodnevna (vikend) ulaznica za  500,00 kuna i jednodnevna ulaznica za  200,00  kuna.